Close
Home » Nonfiction » P. Josef Kentenich » Köszöntünk, Mária!

December 22 , 2009

Köszöntünk, Mária!

Overview

Mi is, a mai idők emberei állandóan úton vagyunk. Az egyik helyről futunk a másikra. Ma itt, holnap ott tesszük a dolgunkat. Itt, majd ott keresünk kikapcsolódást. Olyan emberekként élünk, akik az élményvilágukat állandóan változtatják. Lelkileg is vándorlunk. Más és más helyen, más forrásból veszünk lelki táplálékot. Ahhoz, hogy megmaradhassunk, hogy önmagunk maradhassunk, nagy szükségünk van egy otthonra; egy központra, ahová összegyűjtjük értékeinket.
Nekünk, magyaroknak, az otthon mindig nagyon fontos volt. A történelmünk nehéz korszakait, a török, az osztrák, az orosz hódoltságot népünk az otthonaiba visszavonulva vészelte át.
De ma a romboló erők beférkőznek otthonainkba, melyek így gyakran tele vannak feszültséggel és nem tudják azt nyújtani, amit várunk tőlük.
Mennyire szeretnénk, ha itt néha kipihenhetnénk, kipanaszkodhatnánk magunkat és feltankolhatnánk, új erőt, bátorságot nyernénk. De ugyanígy szükségünk van arra is, hogy otthon érezzük magunkat ebben a korban, ahol élünk...

Download fb2

Read also

The Magicians of Caprona (The Chrestomanci Series, Book 2)

Glorious new rejacket of a Diana Wynne Jones favourite, featuring Chrestomanci – now a book with extra bits! The Dukedom of Caprona is a place where music is enchantment and spells are as slippery as spaghetti. The magical business is run by two families - the Montanas and the Petrocchis - and they are deadly rivals. So when all the spells start…

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $2.14. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Köszöntünk, Mária!»:

Download XML Book:

search-MBR-book-k246sz246nt252nk.xml

Download MobiPocket:

search-MBR-book-k246sz246nt252nk.MBR