Close
Home » Kids » R. Brand Aubery » Aprèn a dibuixar en una hora

December 02 , 2009

Aprèn a dibuixar en una hora

Overview

Atenció!! El mètode és realment senzill i si segueixes els passos aprendràs a dibuixar deixant enrere l'etapa infantil en què solem quedar atrapats els adults en el que a dibuix es refereix. Però abans de comprar assegura't que és això el que busques. No és un llibre, ni un curs de dibuix convencional. No trobaràs exemples, només el mètode. El ebook consta de deu pàgines comptades. Està ben explicat pel que és més que suficient. És llegir-lo ràpid i anar a posar fil a la agulla.

Download epub2

Read also

Pack Ahorra al Comprar 2 (Nº 039)

Consigue estos dos fantásticos ebooks a un precio excepcional.Enseña a dibujar en una horaR. Brand AuberyTanto si eres profesor de primaria como si impartes asignaturas en la Universidad, en un instituto o en cualquier otro curso de capacitación comprobarás que…

A dibuixar!!

L'any 1979, Betty Edwards, una professora de dibuix que ensenyava a la Universitat Estatal de Califòrnia, va publicar un llibre sorprenent on explicava que qualsevol que tingués dos hemisferis al cervell podia aprendre a dibuixar. Atès que els éssers humans sortim de la cadena de muntatge amb aquests dos hemisferis, qualsevol podia desenvolupar una notòria habilitat per al dibuix ... si se li ensenyava com fer-ho. 

El primer que em vaig preguntar, i encara no he tobat resposta, quan vaig comprovar, primer amb mi mateix i després amb la meva classe de nens de deu anys, que el que explicava el llibre “Aprendre a dibuixar amb el costat dret del cervell” funcionava és com és possible que el mètode Edwards no sigui més conegut. Han passat més de trenta anys des de la seva publicació, temps suficient perquè el llibre es conegués a nivell mundial. Es derrocaven en ell mites com que dibuixar és un do només a l'abast d'uns pocs elegits, o que es necessita molt de temps per desenvolupar aquesta capacitat. Gràcies al seu mètode, milions de persones a tot el món podrien aprendre una altra manera meravellosa d'expressar les seves emocions. Però puc comptar amb els dits de la mà esquerra el nombre de professors d'educació artística que coneixen la seva existència. No deixo de recomanar el llibre a professors i alumnes a la meva Universitat i a la meva escola i ningú sembla haver sentit parlar mai d'ell. 

Així que m’he proposat escriure aquest ebook per si tu tampoc havies sentit xerrar mai de Betty Edwards, per fer-te saber que pots aprendre a dibuixar en només una hora, que és tot el temps que necessito a les meves classes per ensenyar als meus alumnes tot allò que han de sebre per desenvolupar aquesta meravellosa capacitat per a la qual tots estem capacitats, i amb l'esperança que quan ho comprovis per tu mateix no deixis que el missatge es perdi pel camí i ensenyis a dibuixar a la teva parella, als pares, als teus fills i als teus amics. I si ets professor, a tots els teus alumnes. 

Hi ha idees que haurien de ser conegudes i compartides per tothom. Aquesta és una d'elles. 

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $3.38. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Aprèn a dibuixar en una hora»:

Download XML Book:

pdf-MBR-online-book-apr232n-a-dibuixar-en-una.xml

Download PDF:

pdf-MBR-online-book-apr232n-a-dibuixar-en-una.pdf

Download MobiPocket:

pdf-MBR-online-book-apr232n-a-dibuixar-en-una.MBR