Close
Home » Sci Fi & Fantasy » Pierce Brown » Arany háború

September 23 , 2010

Arany háború

Overview

Az Arany háborúban folytatódik Darrow tragédia kovácsolta bosszúhadjárata: eltökélten vezeti harcba elnyomott népét a szabadságért egy hazugságokra épült elitista utópiában. Arannyá vált ő is, és belülről tervezi megdönteni a Társadalmat. Azonban nem csak leggyűlöltebb ellenségeit kell legyőznie, hanem a benne lakozó bosszúvágyat is, hogy végül erőszakos polgárháború helyett világa újjászületését hozza el.

Download docx

Read also

The Essays on Religion and a Dialogue

The Essays on Religion and a Dialogue Arthur Schopenhauer, a German philosopher (1788-1860)This ebook presents «The Essays on Religion and a Dialogue», from Arthur Schopenhauer. A dynamic table of contents enables to jump directly to the chapter selected.Table of Contents -01- About this book -02- PREFATORY NOTE…

Ha a Vörös lázadás egy letehetetlenül olvasmányos, folyamatosan pörgő, végig lebilincselő kezdet volt, akkor az Arany háború egy még brutálisabb adrenalinlöket: az olvasó fék nélkül száguld a szereplőkkel a folyamatos akciójelenetek, űrharcok és politikai intrikák közt. Helyenként kegyetlen, máskor nagyon is emberi élet-halál történet a bosszúról egy felejthetetlen főszereplővel - Pierce Brownt joggal tartják az akció sci-fik egyik legnagyobb reményű új szerzőjének.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $8.75. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Arany háború»:

Download XML Book:

electronic-book-LIT-MBR-arany-h225bor250.xml

Download Microsoft Reader (LIT):

electronic-book-LIT-MBR-arany-h225bor250.LIT

Download MobiPocket:

electronic-book-LIT-MBR-arany-h225bor250.MBR