Close
Home » Nonfiction » L. Molenaar » Evolutie: Feit of Fictie

March 16 , 2008

Evolutie: Feit of Fictie

Onderzoek en overtuig jezelf!

Overview

Evolutie, de oerknal (big bang), we horen het overal. S. Hawkings en R. Dawkins bouwen voort op de theorie van Darwin. Informeer en overtuig uzelf of evolutie wetenschap is of fictie. Dit vraagstuk is namelijk veel belangrijker dan u wellicht denkt!

Download MBR

Read also

Be Careful What You Wish For

When Nina Morey gets her perfectly pedicured toe on the first rung of the highly-competitive magazine publishing ladder, she can't believe her luck.Then she lands the hottest man in town AND her best friend relocates from the other side of the world to help her paint the town neon pink. Nina's life has suddenly turned from dull to dream…

‘Evolutie’ is overal om ons heen, in schoolboeken en -vakken, op TV en internet, op de radio, je kunt er eenvoudigweg niet aan ontsnappen. De meeste van ons zullen dan hun eigen associatie hebben en bijvoorbeeld denken aan het beeld van een aap die steeds meer rechtop gaat lopen totdat deze na miljoenen jaren tot een mens is geëvolueerd is. Of men denkt aan de ‘big bang’ en de ‘oersoep’ of vissen die uit water kruipen en miljoenen jaren later kunnen vliegen. 

De hoofdvraag van dit e-boek is:Wat is ‘de evolutietheorie’ eigenlijk en in hoeverre is het terecht dat de evolutietheorie door heel veel wetenschappers als de juiste verklaring wordt gezien voor het ontstaan van het leven, onze aarde en het heelal? 

Ik neem u in eenvoudige woorden mee langs de wegen die de evolutie bewandelt, van big bang tot aan de grote diversiteit van het leven hier op aarde. Ontdek zelf waarop deze veelomvattende theorie nu echt op gebaseerd is en overtuig uzelf van de feiten. Evolutie, feit of fictie? Het antwoord op die vraag is voor u veel belangrijker dan u nu wellicht nog denkt. Het raakt namelijk het wezen van ons bestaan, waar we vandaag komen en wat de ware zin van het leven is.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $3.93. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Evolutie: Feit of Fictie»:

Download XML Book:

ebook-epub2-doc-torrent-evolutie-feit-of-fictie.xml

Download ePUB 2:

ebook-epub2-doc-torrent-evolutie-feit-of-fictie.epub2

Download MS Word:

ebook-epub2-doc-torrent-evolutie-feit-of-fictie.doc

Download Torrent:

ebook-epub2-doc-torrent-evolutie-feit-of-fictie.torrent