Close
Home » Kids » Guy Didelez » Eeuwig zwijgen

June 27 , 2007

Eeuwig zwijgen

Overview

De vijftienjarige Janne wordt opgenomen in een psychiatrische instelling. Op haar eigen vraag. Toch is ze nog niet aan praten toe. Niemand weet wat er echt met haar aan de hand is. Zelf zou Janne liever voor eeuwig zwijgen...

Download fb2

Read also

Morel Hunting

Join authors John and Theresa Maybrier in learning about these popular mushrooms. Learn to identify the most popular wild mushroom and distinguish it from false morels with color photos and full descriptions of the 5 morel types – black morels, half-cap, and gray, yellow, and big-foot. Details when and where to hunt to find the most morels in…

"Plots neemt er een jongen tegenover mij plaats. En dat terwijl er nog zoveel andere vrije plaatsen zijn. Hij kijkt me recht in het gezicht. Hij is niet echt knap, maar toch heeft hij iets. Komt het misschien door zijn donkere, wat mysterieuze ogen?"

Het klikt meteen tussen Sam en Janne. Sams flauwe grapjes, zijn enorme relativeringsvermogen en zijn kleine verrassingen vrolijken Janne op. Maar ze brengen haar ook in verwarring. Zou ze bij hem haar hart kunnen luchten?

Guy Didelez breekt de stilte in Jannes wereld. Hij opent de deuren van een psychiatrische instelling en gunt ons een blik op het dagelijkse leven binnenin. Een plek vol uitersten: van euforische blijdschap tot intens verdriet, van hechte vriendschap tot koele haat, van onmetelijke stiltes tot overdonderende waarheden.

Eeuwig zwijgen verscheen oorspronkelijk bij Davidsfonds-Infodok (2004) en al lang geleden uitverkocht. Hoog tijd dus om het weer beschikbaar te maken, eerst als ebook, en binnenkort ook gewoon in druk! 

Eeuwig zwijgen is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en werd destijds laaiend enthousiast onthaald in de pers. 

Jonge lezers krijgen met dit boek een goed beeld van wat jonge mensen tot afwijkend gedrag drijft en wat daaraan gedaan kan worden. (De Leeswelp)

In zijn vlotte stijl behandelt Didelez op een actuele en eigentijdse wijze thema's zoals rouwverwerking, vriendschap, psychiatrische instelling en schuldgevoel. Typisch voor deze schrijver is dat hij de spanning zeer sterk weet op te bouwen en het geheim slechts op de laatste bladzijden weet prijs te geven. (Merksem Vooruit)

Show more...

Date release: September 05, 2014

Kids, Fiction, Teen
Eeuwig, zwijgen, Didelez, download, TXT, ePUB 2, XML Book, Torrent

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $6.89. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Eeuwig zwijgen»:

Download TXT:

search-epub2-xml-torrent-book-eeuwig-zwijgen.txt

Download ePUB 2:

search-epub2-xml-torrent-book-eeuwig-zwijgen.epub2

Download XML Book:

search-epub2-xml-torrent-book-eeuwig-zwijgen.xml

Download Torrent:

search-epub2-xml-torrent-book-eeuwig-zwijgen.torrent