Close
Home » Sci Fi & Fantasy » John Scalzi » A lázadás hangjai

April 22 , 2011

A lázadás hangjai

Overview

John Scalzi ismét visszatér a Vének háborúja-univerzumba, ahol ezúttal az emberi faj egységének fenntartása a cél. 

A Föld lakói már tudják, hogy a Gyarmati Szövetség szándékosan eltitkolta elõlük az univerzum veszélyeit. Generációk óta védelmezik az anyabolygót különféle idegen fajokkal szemben, ám nem puszta hazafiasságból: mindennél jobban szükségük van a katonai utánpótlásra, amivel egyedül a Föld láthatja el õket. A “Perry-incidens” után azonban nincsenek többé titkok, ráadásul új fajok jelentek meg és alkottak egységet - kifejezetten a Gyarmati Szövetség ellen. Tagjaik közt szeretnék látni a Földet is, amelynek vezetõi elárulva érzik magukat, és már nem tudják, hogy kiben bízhatnak. De választaniuk kell. 

Eközben a Gyarmati Szövetség mûködése is veszélybe kerül. Haderejük bevetése helyett ezúttal diplomáciai cselekkel és politikai fondorlatokkal akarják a javukra fordítani ezt az ördögi játszmát, amelynek a tétje most már az egész emberiség jövõje. Bevetik tehát a B csapatot Harry Wilson hadnaggyal az élen. Azt a csapatot, amelyik talán a harctéren nem a legjobb választás, de a váratlan és kiszámíthatatlan helyzetekre mindig váratlan és kiszámíthatatlan megoldásokat találnak. 

Az õ küldetéseikrõl szól A lázadás hangjai. John Scalzi elõször digitálisan, epizódok formájában publikálta a kötetben szereplõ történeteket 2013. januárja és áprilisa között, majd a kirobbanó sikernek köszönhetõen nem kellett sokáig várni a könyv formájú megjelenésre sem. Elképesztõ epizódjaival, felejthetetlen szereplõivel és emlékezetes párbeszédeivel 

A lázadás hangjai a Vének háborúja-sorozat legszínesebb, legváltozatosabb darabja.

Download mobi

Read also

Unlocked: An Oral History of Haden’s Syndrome

A new near-future science fiction novella by John Scalzi, one of the most popular authors in modern SF. Unlocked traces the medical history behind a virus that will sweep the globe and affect the majority of the world's population, setting the stage for Lock In, the next major novel by John Scalzi.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $8.38. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «A lázadás hangjai»:

Download TXT:

electronic-book-LIT-LRF-pdf-a-l225zad225s-hangjai.txt

Download Microsoft Reader (LIT):

electronic-book-LIT-LRF-pdf-a-l225zad225s-hangjai.LIT

Download Sony BookReader:

electronic-book-LIT-LRF-pdf-a-l225zad225s-hangjai.LRF

Download Adobe DRM:

electronic-book-LIT-LRF-pdf-a-l225zad225s-hangjai.pdf