Close
Home » Fiction - YA » Kiera Cass » De selectie; De elite; De one

March 09 , 2008

De selectie; De elite; De one

Overview

De drie delen van Kiera Cass’ internationale bestsellertrilogie Selection in één e-book!

Download txt

Read also

The Guard

Before America Singer met Prince Maxon . . .Before she entered the Selection . . .She was in love with a boy named Aspen Leger.Don't miss this digital original novella set in the captivating world of Kiera Cass's #1 New York Times bestselling Selection series. This brand new 64-page story begins just after the group of Selected girls is…

De selectie
Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Deelname biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te wedijveren om het hart van prins Maxon, met alle bijbehorende glamour, avondjurken en juwelen. Maar voor America Singer is de selectie een nachtmerrie. Ze moet haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten om een felle strijd aan te gaan voor een kroon die ze niet wil. Maar dan ontmoet ze prins Maxon en twijfelt ze aan alles.

De elite
De groep van 35 meisjes is geslonken tot de elite van zes. De strijd om Maxons hart wordt steeds meedogenlozer. Hoe dichter America bij de kroon komt, hoe meer ze worstelt om erachter te komen naar wie haar hart echt uitgaat: Aspen of Maxon. Terwijl zij verscheurd wordt tussen haar twee toekomsten, weet de rest van de elite precies wat ze wil. America’s kans om te kiezen dreigt door haar vingers te glippen.

De one
De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de kroon of om het hart van prins Maxon te kunnen veroveren. Maar nu de competitie haar einde nadert en de bedreigingen buiten de paleismuren steeds gewelddadiger worden, realiseert America zich hoeveel ze te verliezen heeft en hoe hard ze moet vechten voor de toekomst die ze wil.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $20.39. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «De selectie; De elite; De one»:

Download TXT:

e-book-xml-epub-MBR-de-selectie-de-elite-de-one.txt

Download XML Book:

e-book-xml-epub-MBR-de-selectie-de-elite-de-one.xml

Download ePub:

e-book-xml-epub-MBR-de-selectie-de-elite-de-one.epub

Download MobiPocket:

e-book-xml-epub-MBR-de-selectie-de-elite-de-one.MBR