Close
Home » Fiction & Literature » Nora Roberts » Het Noorderlicht

July 28 , 2009

Het Noorderlicht

Overview

Politieman Nate Burke besluit dat het tijd wordt om het gewelddadige Baltimore te verruilen voor een rustiger omgeving. Hij accepteert een baan als sheriff in het kleine dorpje Lunacy in Alaska. Veel meer dan een vechtpartijtje zo nu en dan of een eland die op hol slaat, gebeurt er niet, maar Nate voelt zich er thuis.

Als drie jonge bergbeklimmers worden vermist, gaat hij op zoek met Meg Galloway, die met haar rode vliegtuigje voor de bevoorrading van het dorp zorgt. De jongens worden opgespoord, maar Nate en Meg vinden ook iets anders: in een grot ligt het bevroren lijk van de vader van Meg. Zestien jaar geleden verdween hij, en iedereen dacht dat hij gewoon de benen had genomen.

Vlak na de ontdekking pleegt de hoofdredacteur van de plaatselijke krant zelfmoord. Hij laat een briefje achter waarin hij bekent Megs vader te hebben vermoord.

Nate en Meg geloven de bekentenis niet en gaan samen op zoek naar de ware toedracht - waarbij de gevoelens die ze voor elkaar hebben steeds sterker worden...

Download pdf

Read also

Spellbound

Leave it to number-one bestselling author Nora Roberts to spin a tale that blurs the boundaries between reality and fantasy, modern-day mishaps and ancient curses, obsession and undying passion. She’ll have you cheering for love to win the day as a man and woman discover just how deep their bond lies—and how some dreams are meant to…

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $8.58. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Het Noorderlicht»:

Download TXT:

download-LIT-fb2-pdf-digital-book-het-noorderlicht.txt

Download Microsoft Reader (LIT):

download-LIT-fb2-pdf-digital-book-het-noorderlicht.LIT

Download Papyre FB2:

download-LIT-fb2-pdf-digital-book-het-noorderlicht.fb2

Download PDF:

download-LIT-fb2-pdf-digital-book-het-noorderlicht.pdf