Close
Home » Biography & Memoir » Marco Kuis » Word topfotograaf!

April 07 , 2010

Word topfotograaf!

Over voorbereiding, shoot, nabewerking en concepten van uw foto's

Overview

In 'Word topfotograaf!' behandelt fotograaf Marco Kuis de voorbereiding, shoot, nabewerking en concepten van digitale fotografie. Voor zowel beginnende als gevorderde fotografen bevat het boek een compact en helder overzicht van alles wat er komt kijken bij het maken van topfoto's.

Download fb2

Read also

The Pariot GAme

Fast-talking, hard-living politicians, priests, smugglers and thieves play the game of the Boston streets in George V. Higgins’ The Patriot Game. Federal agent Pete Riordan is as tough as they come; he’s six-foot-four with a bad knee and a mean temper, but his commitment to his job is beyond exemplary. When he is called upon to…

Naast technische kwesties tijdens het fotograferen en het bewerken van beelden in Adobe Photoshop is er uitgebreid aandacht voor conceptmatige fotografie vanuit een bepaalde visie en uitwerking. Een ideaal boek dus voor studenten fotografie, maar ook voor liefhebbers en professionele fotografen die het maximale uit hun camera willen halen.

Marco Kuis studeerde in 2009 af aan de FotoAcademie Amsterdam en is eigenaar van het reclame- en modefotografiebedrijf Dr. Still BV. Hij is actief in zowel de product- als kunstfotografie. In 'Wordf topfotograaf!' van hij zijn kennis en ervaring van twintig jaar fotografie samen.

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $7.51. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Word topfotograaf!»:

Download Torrent:

how-to-pdf-mobi-epub2-word-topfotograaf.torrent

Download PDF:

how-to-pdf-mobi-epub2-word-topfotograaf.pdf

Download Mobi:

how-to-pdf-mobi-epub2-word-topfotograaf.mobi

Download ePUB 2:

how-to-pdf-mobi-epub2-word-topfotograaf.epub2