Close
Home » Sci Fi & Fantasy » Anders Falestal » Magins Ledsagare Del I

December 23 , 2009

Magins Ledsagare Del I

Overview

Andy,en pojke med förbjuden magi, är jagad av Orden. Några av jägarna vill ta honom levande, de övriga vill se honom död.
Barn med den förbjudna magin som Andy, blir avrättade eller skickade till slavarbete av Orden så snart de visar tecken av den hemska magin.
Hur de kunde låta pojken glida mellan deras fingrar är ett misstag som Erax, en elementar, tänker rätta till. Han var trots allt den som skulle ha fångat honom för tio år sedan.
Spänningen av jakten växer med varje passerande andetag som han närmar sig sitt byte.
Magin i De levandes värld är i obalans. Den evigt växande kraften hos Magikerorden och dess kamp mot all svartmagi har väckt källan.
Magikerorden, även kallad Orden av magianvändare, har regerat landskapen med en hänsynslös och listig hand av Överherre Murar.
De fyra Mörkermagikerna har format en allians tillsammans med alverna för att överleva hotet från Orden, men att bara överleva är inte målet. De vill vinna och för att göra det måste de ha pojken Andy.
I gamla tider, orosfyllda med stora krig mellan magiker och de övriga släkterna; alv, malad, kima och ohvi, har en Ledsagare blivit född för att återställa balansen i magin. De finns de som undrar vad som kom först; krigen eller Ledsagaren.

Download LIT

Read also

Wicked Women of the Bible

What can Jezebel, the Bible’s wickedest queen, reveal about God’s holiness and power and even about his sense of humor? What about the Woman at the Well—the one with five husbands and a live-in lover? And what of the prostitute whose tears bathe the feet of Jesus in front of people who despise her? There are also “wicked good” women like Deborah,…

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $0.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Magins Ledsagare Del I»:

Download Torrent:

find-xml-LIT-magins-ledsagare-del-i.torrent

Download XML Book:

find-xml-LIT-magins-ledsagare-del-i.xml

Download Microsoft Reader (LIT):

find-xml-LIT-magins-ledsagare-del-i.LIT