Close
Home » Nonfiction » Nicolae Sfetcu » Ghid WordPress pentru dezvoltatori

September 27 , 2010

Ghid WordPress pentru dezvoltatori

Overview

WordPress este o platformă pentru site-uri web rapidă, fiabilă, cu facilități multiple pentru dezvoltatori și ușor de utilizat. Totusi, dezvoltatorii și beneficiarii au de multe ori nevoie să adauge funcționalități suplimentare pentru a răspunde nevoilor lor. Acest ghid oferă unele orientări și referințe de bază pentru oricine dorește să modifice, să extindă sau să contribuie la nucleul de bază, temele, modulele sau piesele WordPress.
 
 Deși modificarea profundă a fișierelor de bază WordPress este la îndemâna doar a programatorilor experimentați, orice utilizator WordPress cu o mai mică experiență în programare poate efectua schimbări în codul WordPress sau adăuga elemente noi, ceea ce face ca WordPress să fie extrem de personalizabil.

Download mobi

Read also

How to Translate

A guide for translators, about the translation theory, the translation process, interpreting, subtitling, internationalization and localization and computer-assisted translation. A special section is dedicated to the translator's education and associations.    The guide include, as annexes, several independent adaptations of…

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $3.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Ghid WordPress pentru dezvoltatori»:

Download Torrent:

find-txt-ghid-wordpress-pentru.torrent

Download TXT:

find-txt-ghid-wordpress-pentru.txt