Close
Home » Sci Fi & Fantasy » Jack Broscie » Kronieken van Nieuwe Aarde 2 Pact der Waanzin

November 08 , 2007

Kronieken van Nieuwe Aarde 2 Pact der Waanzin

Overview

De toortsen en een nieuwe bliksemflits verlichtten de binnenplaats waar iedereen uit angst voor de losgebroken Reus achteruitweek. De Reus keek niet verder om naar de omstanders op het plein of de ridders in de zaal. Zijn blik kruiste die van prinses Yarta die furieus terugkeek. De Magiër van Yildiç drukte zich zover mogelijk terug in zijn zetel en hief ondanks de afstand die hem van de Reus scheidde zijn staf afwerend omhoog. Met een zwaai wees de Reus met de paal heel even naar de Magiër van Yildiç als teken van een latere afrekening. Hij griste de enorme strijdhamer weg die vlakbij de brandstapel stond, nam de grote paal onder zijn arm, stormde op de kasteelpoort af, verbrijzelde met twee enorme uithalen het hout van de poortdeur en verdween in het duister.

Download mobi

Read also

De goudtrein van Riese

Maart 1943, Straatsburg, enige beruchte Nazi’s, industriëlen en wetenschappers, verenigd in Organisation Übermensch, realiseren zich dat Hitler de oorlog zal gaan verliezen. De Führer is voor geen rede vatbaar en blijft materiaal en manschappen in Rusland verspillen. Het ontwikkelen van de Wunderwaffen vergt teveel tijd. Met het einde van het…

Let op: bestellingen via Smashword gaan in $ via Paypal. Alternatieven in € en Ideal zijn bijvoorbeeld Libris, Kobo, Itunes (ff googlen).

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $5.39. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Kronieken van Nieuwe Aarde 2 Pact der Waanzin»:

Download Torrent:

e-book-LRF-txt-kronieken-van-nieuwe-aarde-2.torrent

Download Sony BookReader:

e-book-LRF-txt-kronieken-van-nieuwe-aarde-2.LRF

Download TXT:

e-book-LRF-txt-kronieken-van-nieuwe-aarde-2.txt