Close
Home » Nonfiction » Ulf Ekman » Ekonomisk Frihet

August 06 , 2008

Ekonomisk Frihet

Overview

Vad säger Gud om din ekonomi?

Download pdf

Read also

Aposteln

En förutsättning för stark församlingstillväxt är att apostelns tjänst fungerar och att du förstår dess betydelse.Ulf Ekman undervisar här lättillgängligt och grundläggande, med många exempel från dagens församlingsliv. Paulus är förebilden för…

I denna bok behandlar Ulf Ekman den känsliga frågan om pengar, rikedom, materiella tillgånger och den kristna inställningen till detta. Bibeln säger att Gud är en god Gud. Han vill lära oss att bli goda förvaltare och att vara goda och generösa mot vår nästa. I Jesus Kristus har han gett överflödande liv till alla som kommer till honom. Guds välsignelse rör vid alla aspekter av mänskligt liv, och han vill välsigna dig på alla områden, inte minst när det gäller din ekonomi.

Ulf Ekman undervisar om ekonomi på ett sätt som inte leder till egoism eller materialism. Han lyfter fram att Gud är god och vill välsigna dig, men pekar också på det större sammanhanget och det högre syftet med vårt liv på jorden. I dag står vi inför stora utmaningar på det ekonomiska området, men också inför historiens största väckelse, som ska förbereda Jesu återkomst.

Vi är kallade att predika evangelium intill jordens yttersta gränser, men utan pengar kommer vi inte långt. Därför handlar Bibelns budskap om ekonomisk välsignelse inte bara om hur du själv kan bli välsignad, utan också om hur du kan välsigna tusentals människor runt omkring dig.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $14.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Ekonomisk Frihet»:

Download Torrent:

download-fb2-AZW-e-book-ekonomisk-frihet.torrent

Download Papyre FB2:

download-fb2-AZW-e-book-ekonomisk-frihet.fb2

Download Amazon Kindle:

download-fb2-AZW-e-book-ekonomisk-frihet.AZW