Close
Home » Nonfiction » Bohn Stafleu van Loghum » Voeten en huid

April 03 , 2011

Voeten en huid

Dermatologie voor pedicures, podotherapeuten en andere voetspecialisten

Overview

Niemand heeft zoveel kijk op voeten als pedicures en podotherapeuten. Zij houden zich dagelijks bezig met het verwijderen van eelt en likdoorns, met het knippen en frezen van nagels, met het herstellen van de vorm daarvan en met antidruktechnieken. Ook veelvoorkomende huidaandoeningen als wratten en schimmelinfecties behoren tot hun expertise. Het herkennen van veel andere - mogelijk ernstige - huidziekten ligt echter minder voor de hand. Toch is het herkennen daarvan belangrijk, omdat de cliënt dan snel naar de huisarts kan worden verwezen. Ook is enige kennis van infectieuze aandoeningen wenselijk om besmetting van de zorgverlener zelf te voorkomen.

Download epub2

Read also

Stealing Amy

Amy Harrington can’t believe her pathetic life’s been hijacked. When getting falsely arrestedbecomes a major inconvenience (not to mention a little sticky for her society conscious-mother), Amy tracks the identity thief to Mexico andpulls a switcheroo – adopting the woman's identity by calling herself Casey Carlisle.In the…

Voeten en huid is bedoeld om de kennis over huidaandoeningen aan voeten te vergroten. Het is een encyclopedisch handboek, met een overzicht van ongeveer 150 veel- en minder voorkomende ziektebeelden aan de voet. De elementen waaruit huidafwijkingen zijn opgebouwd (zoals vlekken, blaasjes, schilfers enzovoort) worden gede nieerd en toegelicht aan de hand van bijna 350 foto's van hoge kwaliteit. Van alle huidafwijkingen beschrijven de auteurs het klinisch beeld, de oorzaak, de gevolgen en eventueel de behandeling. Daardoor kan het boek ook dienen als naslagwerk voor behandelaars die meer willen weten over een reeds vastgestelde huidziekte van een cliënt.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $45.09. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Voeten en huid»:

Download Adobe DRM:

search-doc-book-voeten-en-huid.pdf

Download MS Word:

search-doc-book-voeten-en-huid.doc