Close
Home » Fiction & Literature » Steven Saylor » A holtak méltósága

August 13 , 2007

A holtak méltósága

Overview

1885-ben a gyors meggazdagodás és vad álmok reményével kecsegtető texasi Austint a „Cselédirtók” a félelem városává teszik. Az első áldozatukat, egy mulatt házvezetőnőt az ágyából kirángatva gyilkolják meg. Ezt követően még hat nővel végeznek, köztük a szép szőke Eula Phillipsszel, Will Porter banktisztviselő szerelmével.
Egy évtizeddel később Porter híres íróként él New Yorkban O. Henry néven, a múlt borzalmaitól azonban továbbra sem tud szabadulni, sem követelődző zsarolójától. Egy titokzatos levél hívásának eleget téve visszautazik Texasba, hogy egy szadista gyilkos baljós nyomába eredve szembenézzen saját meggyötört elméje démonaival…, s eközben megdöbbentő felfedezést tesz.
Steven Saylor tizenhárom évvel ezelőtt a Gordianus-sorozatát hagyta félbe A holtak méltóságáért, hogy a történelem, irodalom és élénk fantázia ügyes keverékével, valamint létező szereplők és valódi bűntettek felhasználásával egy olyan lenyűgöző történetet írjon, ami mostanra Caleb Carr A halál angyala című mesterművével vetekszik.

Download torrent

Read also

The Seven Wonders

The year is 92 B.C. Gordianus has just turned eighteen and is about to embark on the adventure of a lifetime: a far-flung journey to see the Seven Wonders of the World. Gordianus is not yet called "the Finder"—but at each of the Seven Wonders, the wide-eyed young Roman encounters a mystery to challenge the powers of deduction.Accompanying…

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $8.59. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «A holtak méltósága»:

Download Adobe DRM:

download-mobi-txt-e-book-a-holtak.pdf

Download Mobi:

download-mobi-txt-e-book-a-holtak.mobi

Download TXT:

download-mobi-txt-e-book-a-holtak.txt