Close
Home » Fiction & Literature » Andrzej Sapkowski » Vaják - Tűzkeresztség

February 11 , 2009

Vaják - Tűzkeresztség

Overview

A Vaják-saga következő kötete A megvetés idejének közvetlen folytatása. A lengyel szerző ismét elröpíti az olvasót a szláv mítoszok és a valóság ihlette fantáziavilágába, ahol a tét nem csupán egy szörnyvadász vagy egy kislány élete, de az Északi Királyságok sorsa is. 
Ríviai Geralt a thaneddi puccs után Brokilonban lábadozik. Egy világ választja el Ciritől, a Meglepetés Gyermektől, akit pedig állítólag neki rendelt a sors – a lányt ugyanis Nilfgaardban látták utoljára. A vaják tehát hosszú és veszélyes útra indul a driádok földjéről a háború sújtotta vidéken keresztül, de nem marad sokáig egyedül: ahogy közeledik úticéljához, egyre többen csatlakoznak hozzá… E furcsa kompánia végül egy olyan konfliktusba csöppen, melyet csak véres küzdelmek árán élhetnek túl.

Download mobi

Read also

The Malady and Other Stories

A sample of offerings from international fantasy superstar Andrzej Sapkowski, and the perfect introduction to his work.Best known for his series of stories and novels about Geralt, the Witcher, Sapkowski is one of the most successful fantasy authors in the world.Contains:2 complete Witcher short stories taken from THE LAST…

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $6.98. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Vaják - Tűzkeresztség»:

Download Adobe DRM:

download-mobi-online-book-vaj225k-.pdf

Download Mobi:

download-mobi-online-book-vaj225k-.mobi