Close
Home » Romance » Mihaela Gheorghe » Viata din Vis

July 16 , 2007

Viata din Vis

Overview

Halo este o fată cu un creier superdezvoltat, care îşi dă seama că demonii pe care-i tot visează încep să o urmărească în realitate. Căutând cu disperare să înţeleagă şi ajutor în acelaşi timp, ea ajunge într-un institut ciudat, unde toţi cei de-acolo îi vor deveni fie prieteni pe viaţă, fie duşmani de moarte. Dar cum va reuşi ea să facă faţă acestei noi situaţii, mai ales când demonul de care se îndrăgosteşte nu-şi doreste nimic mai mult decât s-o vadă distrusă?
Rehael este o creatură stranie, jumătate înger - jumătate demon, care se zbate între pasiunea arzătoare pe care o simte de secole pentru Halo şi misiunea pe care o are de tot atâta timp - aceea de a o ucide.
Prinşi între urzeli vechi de la începutul pământului, vor reuşi cei doi să-şi găseasca un drum comun, sau eterna lupta dintre bine şi rău, îngeri şi demoni îi va îndeparta pentru totdeauna unul de celălalt? Căci amândoi ştiu că, indiferent de pasiunea nestăpânită dintre ei, doar unul poate supravieţui la sfârşit.
Dar Oare Halo trăieşte într-adevăr? Sau doar visează o alta viaţă? Şi oare mai merită să se trezească dintr-un vis în care se luptă atât pentru dragostea, dar şi pentru viaţa ei doar pentru a reveni într-o realitate în care nu are prieteni şi nu are iubire?

Download LRF

Read also

Amorous Pursuits: A Sandra Ross Erotic Romance 2 Plus 1 Bundle Vol. 4

From the Publisher that brought you popular short story series Witching Call, Hostile Hearts, Earthbound Angels, Ralph's Gift, January Morrison Files, and now, our...Two plus one bundle treat!AMOROUS PURSUITSAn Erotic Romance Collection Volume 4You're Never Too LateChrista is getting married. She knows Barry Candler will be a good…

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $3.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Viata din Vis»:

Download PDF:

download-MBR-pdf-electronic-book-viata-din-vis.pdf

Download MobiPocket:

download-MBR-pdf-electronic-book-viata-din-vis.MBR

Download Adobe DRM:

download-MBR-pdf-electronic-book-viata-din-vis.pdf