Close
Home » Nonfiction » Jane Goodall » A remény magvai

April 17 , 2010

A remény magvai

Overview

Jane Goodall gyermekkora óta különleges viszonyt ápol a növényekkel, élete során pedig a grönlandi tundráktól a Namib-sivatagon át a kongói esőerdőkig számtalan érintetlen vadonban járt. Biológusként tudja, hogy a növények jelentik a földi élet alapját. Ezért szól a baljós jelenségekről, így a természeti erőforrások gátlástalan kifosztásáról, a biokalózkodásról és a mértéktelen erdőirtásról is.

Bár a helyzet komor, Goodall szerint reményt adhat, ha minél több ember ráébred: ő maga is tehet valamit a változásért. A remény magvai azok, akik harcolnak az esőerdők pusztítása ellen, vagy a régi kultúrfajták megőrzéséért. És minél többen válnak a remény magvaivá, Goodall könyve annál inkább betölti küldetését.

Download pdf

Read also

The Tree Where Man Was Born

A timeless and majestic portrait of Africa by renowned writer Peter Matthiessen (1927-2014), author of the National Book Award-winning The Snow Leopard and the new novel In Paradise A finalist for the National Book Award when it was released in 1972, this vivid portrait of East Africa remains as fresh and revelatory…

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $9.89. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «A remény magvai»:

Download PDF:

book-LRF-torrent-a-rem233ny-magvai.pdf

Download Sony BookReader:

book-LRF-torrent-a-rem233ny-magvai.LRF

Download Torrent:

book-LRF-torrent-a-rem233ny-magvai.torrent