Close
Home » Nonfiction » Michael Rank » De la Mahomed la Burj Khalifa: Un Curs Intensiv de 2000 de Ani de Istorie a Orientului Mijlociu

December 06 , 2008

De la Mahomed la Burj Khalifa: Un Curs Intensiv de 2000 de Ani de Istorie a Orientului Mijlociu

Overview

Această carte este destinată celor pentru care cultura și istoria Orientului Mijlociu constituie o noutate. A fost scrisă pentru a prezenta succint și clar informația respectivă și este divizată în 25 de capitole concise. Fiecare capitol poate fi citit în aproximativ cinci minute și este dedicat unui subiect major din istoria Orientului Mijlociu, precum începuturile Islamului, Cruciadele, Gingis Han și începuturile Israelului în 1948. Pentru a facilita înțelegerea capitolului, acesta începe cu două enunțuri: ideea principală și de ce capitolul e important pentru tine.

Download docx

Read also

Os Maiores Generais da História

O autor do bestseller número 1 "The Crusades and the Soldiers of the Cross" chega com um incrível livro sobre a mentalidade dos maiores generais da história. Seja Aníbal de Cartago marchando com seus elefantes pelos Alpes e atacando o coração de Roma, Khalid ibn al-Walid com sua carreira militar invicta e destruição do…

Scopul cărții de față nu este să ofere informație exhaustivă despre toate culturile și regiunile Orientului Mijlociu; o astfel de lucrare ar fi mai voluminoasă decât Enciclopedia Britanică. Cartea oferă în schimb o imagine clară și simplă a fiecărui subiect, pornind de la presupunerea că cititorul cunoaște puține despre subiectul tratat. Cei care vor să cunoască mai multe sunt invitați să consulte lista bibliografică atașată la sfârșitul cărții. Cei care așteaptă un discurs îndelungat referitor la subiectele tratate sunt sfătuiți să consulte alte cărți, intenția autorului fiind cea de a oferi un curs intensiv. 

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $2.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «De la Mahomed la Burj Khalifa: Un Curs Intensiv de 2000 de Ani de Istorie a Orientului Mijlociu»:

Download Mobi:

electronic-book-docx-txt-torrent-de-la-mahomed-la-burj.mobi

Download DOCX:

electronic-book-docx-txt-torrent-de-la-mahomed-la-burj.docx

Download TXT:

electronic-book-docx-txt-torrent-de-la-mahomed-la-burj.txt

Download Torrent:

electronic-book-docx-txt-torrent-de-la-mahomed-la-burj.torrent