Close
Home » Mystery & Suspense » Benn Flore » Dood in Bed: Commisaris Renz Vos, raadsel 2 - Nederlands

May 26 , 2008

Dood in Bed: Commisaris Renz Vos, raadsel 2 - Nederlands

Overview

Als de oude Renz Vos 's nachts op zijn jonge vrouw ligt te wachten en vecht tegen de slaap, gaat de telefoon. Een ex collega, staat naast het dode lichaam van de aan lager wal geraakte Sjaak. Voor niemand een verrassing. Rechercheur Sjaak, niet voor niets oneervol ontslagen, verdiende een zwart vermogen met dubieuze vrienden.
Alleen Renz kan niet geloven dat hij zich zomaar de keel liet dichtknijpen. Zeker niet twee dagen voor het huwelijk van zijn dochter Carien.

Download LRF

Read also

The Mystery of Hollow Places

The Mystery of Hollow Places is a gorgeously written, stunningly original novel of love, loss, and identity, from debut author Rebecca Podos.All Imogene Scott knows of her mother is the bedtime story her father told her as a child. It’s the story of how her parents met: he, a forensic pathologist; she, a mysterious woman who came to…

"Je bent met pensioen. Bemoei je er niet mee," waarschuwt Maartje. Maar een onschuldig bezoekje aan zijn dode vriend en een praatje met de dochter kan geen kwaad. Carien kan haar voorbereiding voor het hoogspringen op de Olympische Spelen wel vergeten. Een beetje troost is niet misplaatst.
Zo draait de oude Vos zich in een onderzoek, dat niet het zijne is. Daar is niemand blij mee. Vooral Renz' opvolger Van Belzen niet als hij hem voor de voeten loopt, terwijl deze al twee daders achter slot en grendel heeft gezet. Renz Vos verandert een eenvoudige zaak een raadsel. Uit pure frustratie? Of is hij werkelijk een heel ander intrige op het spoor?

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $3.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Dood in Bed: Commisaris Renz Vos, raadsel 2 - Nederlands»:

Download Mobi:

e-book-fb2-fb2-dood-in-bed-commisaris-renz.mobi

Download Papyre FB2:

e-book-fb2-fb2-dood-in-bed-commisaris-renz.fb2

Download FB2:

e-book-fb2-fb2-dood-in-bed-commisaris-renz.fb2