Close
Home » Nonfiction » Susan Gerritsen-Overakker » Let's go green

February 23 , 2008

Let's go green

De lifestyle gids voor een groen, eerlijk en gezond leven

Overview

Een groene lifestyle voor iedereen

Let’s go green, de lifestylegids voor een groen, eerlijk en gezond leven geeft concrete tips voor een groene lifestyle, zet alle duurzame feiten op een rij en biedt aantrekkelijke groene alternatieven. Met deze inspiratie kun je een nog mooier en bewuster leven realiseren, voor jezelf én voor de aarde.

Download docx

Read also

Sally of the Wasteland #5

Get ready for thrills, chills and overkills as Victor Gischler (X-Men, Angel & Faith, Noir) and Tazio Bettin’s post-apocalyptic princess comes to the end of her neo-American odyssey.Secret societies, spooky scientists and shuddery scenarios abound as Sally’s Wasteland crusade reaches its epic conclusion, but what does this mean for our…

Duurzaamheid is hot! Ruim 65% van de Nederlanders wil zijn levenstijl duurzaam inrichten, maar weet niet hoe. Sustainable Susan laat zien dat dit wel kan, op een betaalbare manier en op alle fronten zonder in te leveren op persoonlijke wensen, stijl en kwaliteit. 

Sustainable Susan weet mensen te raken met haar verhaal en kennis. Na een loopbaan als klimaatspecialist ontwikkelt ze het duurzaamheidsplatform Sustainable you. Ze kent de duurzaamheidsbranche door en door. Ze is genomineerd geweest voor de VIVA 400 ECO-award en De Telegraaf Award voor het groenste bedrijf van Nederland.

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $13.29. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Let's go green»:

Download Mobi:

download-LIT-online-book-let39s-go-green.mobi

Download Microsoft Reader (LIT):

download-LIT-online-book-let39s-go-green.LIT