Close
Home » Fiction & Literature » Kondor Vilmos » A koronaõr második tévedése

November 03 , 2010

A koronaõr második tévedése

Overview

1919 áprilisának végén Budapesten az emberek már feladták a normális életnek még a látszatát is. A városban a tanácskormány tevékenységének köszönhetően eluralkodott a káosz, alig van ennivaló, a múltnál csak a jövő bizonytalanabb. Ez az egész felfordulás azonban nem különösebben érinti Wertheimer Miklós leszerelt főhadnagyot, aki a spanyolnáthából felgyógyulván aggasztó híreket hall a Szent Koronáról. Olyan híreket, amelyek félelemmel töltik el őt, akár az olasz tüzérségi sortűz a fronton.

Download epub2

Read also

A Time To Laugh

Isaac is finally ready to marry Nessa. Isaac Freimont sees his marriage to Nessa Gailbraith, his childhood sweetheart, as a foregone conclusion. They have basically been promised to each other since&well, since always. Isaac finally feels that the time is right and puts forth his carefully planned proposal to Nessa. But much to Isaac's…

A Wertheimerekről mindenki tudja, hogy a Szent Korona adósai, ezért Miklós mindent megtesz, hogy a korona utolsó őrét meggyőzze: képes elhárítani a koronára és az országra leselkedő veszedelmet. Vakmerő tervének végrehajtásában testvérére, Lajos és barátai segítségét kéri. A két Wertheimer látja, hogy egyetlen esélyük az azonnali cselekvés, és akcióba lendülnek. Miklós feleségét és két kicsi fiát hátrahagyva indul el, nyakában a bolsevik rendőrséggel, hogy küzdve árulással, halálos veszéllyel, puccsistákkal és szervízre szoruló repülőgépekkel mentse meg a koronát, amelyet a jelek szerint mindenki magára hagyott – azokat leszámítva, akik a legszörnyűbb sorsot szánták neki. Céljuknál pedig csak módszereik ördögibbek.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $8.59. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «A koronaõr második tévedése»:

Download FB2:

search-LIT-LRF-pdf-book-a-korona245r-m225sodik.fb2

Download Microsoft Reader (LIT):

search-LIT-LRF-pdf-book-a-korona245r-m225sodik.LIT

Download Sony BookReader:

search-LIT-LRF-pdf-book-a-korona245r-m225sodik.LRF

Download PDF:

search-LIT-LRF-pdf-book-a-korona245r-m225sodik.pdf