Close
Home » Nonfiction » John Steinberg » Omvärldsorientering: Nr 1 i serien Studiedagar i egen regi

February 15 , 2009

Omvärldsorientering: Nr 1 i serien Studiedagar i egen regi

Overview

Syftet med ”Studiedagar i egen regi” är att ge ett underlag för skolor och förskolor för att arrangera och genomföra intern fortbildning.
Denna e-bok och fortbildningsunderlag kan med fördel användas i arbetslag och andra grupper där man samlas för att diskutera pedagogik, skolans/förskolan utveckling, lärande och ledarskap.

Download LRF

Read also

Personal Growth for Democrats

This may be the weirdest book you have ever read about personal growth. Personal growth is tied into societal development, something the self-help gurus rarely mention. Personal initiatives and personal responsibility are a necessary part of the equation, but providing the conditions for self-improvement is just, if not more, important. Only…

"Omvärldsorientering" är nr 1 i en serie 8 e-böcker under rubriken Studiedagar i egen regi. Varje bok innehåller texter och förslag till övningar och samtal.

"Omvärldsorientering" syfte är att öka insikter om det som händer i omvärlden som påverkar pedagogerna uppdrag och skolans/förskolan utveckling. Vilka konsekvenser har globaliseringen, digitaliseringen och värderingsförändringar på pedagogens vardag?

Vad är fördelarna och nackdelarna i den svenska skolan och hur ska vi bygga vidare i en alltmer föränderlig värld. Ytterligare ett syfte är att främja diskussion om skolans roll, betydelse och uppdrag.

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $3.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Omvärldsorientering: Nr 1 i serien Studiedagar i egen regi»:

Download Papyre FB2:

pdf-electronic-book-omv228rldsorientering-nr.fb2

Download PDF:

pdf-electronic-book-omv228rldsorientering-nr.pdf