Close
Home » Sci Fi & Fantasy » Jack Broscie » Kronieken van Nieuwe Aarde 1 De Doembrenger

October 31 , 2007

Kronieken van Nieuwe Aarde 1 De Doembrenger

Overview

Het Laboratorium torende honderden meters hoog de hemel in en wierp door de erachter hangende zon een brede schaduwbaan, dat het gehele park doormidden leek te klieven. Axl lag bewegingloos op zijn rug, zijn ogen gefocust op de top van het enorme gebouw. Hij had geen oog voor het park, noch voor de wolkenkrabbers in de metropool die om hem heen boven de boomtoppen uit rezen.
Als de twee rovers de ogen van Axl zouden hebben gezien, dan zouden zij zich waarschijnlijk tweemaal bedacht hebben, voordat ze hem hadden beslopen.
De ogen van Axl brandden met een intense haat, terwijl hij naar boven staarde. De top van de Tombe was te hoog om met het blote oog te zien, maar Axl wist als een van de weinige mensen hoe het er daar van binnen uit zag, zoals hij ook wist hoe de metropool toonde vanaf de bovenste etage. En zoals iedereen wist ook hij wie daar lag. De LabSchepper, de stichter van de metropool, de schepper van Maistro-Stad, de grootste geleerde die de Aarde ooit had voortgebracht.
En de moordenaar van zijn broer en twee zusjes. Zonder zijn blik van de Tombe af te wendden, tastte zijn hand onder zijn tuniek en bevoelde de hechting op zijn buik.

Download mobi

Read also

De goudtrein van Riese

Maart 1943, Straatsburg, enige beruchte Nazi’s, industriëlen en wetenschappers, verenigd in Organisation Übermensch, realiseren zich dat Hitler de oorlog zal gaan verliezen. De Führer is voor geen rede vatbaar en blijft materiaal en manschappen in Rusland verspillen. Het ontwikkelen van de Wunderwaffen vergt teveel tijd. Met het einde van het…

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $0.00. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Kronieken van Nieuwe Aarde 1 De Doembrenger»:

Download Papyre FB2:

online-pdf-kronieken-van-nieuwe-aarde-1.fb2

Download Adobe DRM:

online-pdf-kronieken-van-nieuwe-aarde-1.pdf