Close
Home » Nonfiction » M. van Putten » Voeten en diabetes

January 16 , 2009

Voeten en diabetes

Overview

In Nederland zijn er ongeveer 225.000 diabetespatiënten met een voetprobleem. Door goede maatregelen zijn ernstige complicaties, zoals voetulcera en amputaties, vaak te voorkomen. Essentieel hierbij zijn vroegtijdige herkenning van patiënten met een verhoogd risico, regelmatige voetverzorging, voorlichting, adequaat schoeisel en een multidisciplinaire benadering.

Download txt

Read also

Modern Shorthand

A helpful guide full of simple and easy to follow exercises, perfect for anybody wishing to learn the art of writing shorthand.

Het boek gaat in op de belangrijkste aspecten van de diabetische voet, waarbij telkens wordt aangegeven wat de rol van de verzorgende of de therapeut is. Wat kan en wat mag deze doen? Wat is (niet) aan te bevelen? In de praktijkcasussen komt de behandelde problematiek nogmaals aan de orde. Met de antwoorden en testvragen kunnen lezers meteen hun nieuwe kennis toetsen.

Met Voeten en diabetes wil de auteur, Margreet van Putten, een multidisciplinaire aanpak van de preventie en problematiek van de diabetische voet bevorderen. Zo kunnen de verschillende disciplines in de gezondheidszorg met elkaar een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen van voetulcera en amputaties bij diabetespatiënten.

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $45.09. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Voeten en diabetes»:

Download Papyre FB2:

online-books-pdf-AZW-voeten-en-diabetes.fb2

Download Adobe DRM:

online-books-pdf-AZW-voeten-en-diabetes.pdf

Download Amazon Kindle:

online-books-pdf-AZW-voeten-en-diabetes.AZW