Close
Home » Romance » Seth Daniels » Mijn slaaf voor vandaag

October 29 , 2010

Mijn slaaf voor vandaag

Overview

Het was nooit in Hannah opgekomen dat ze de weddenschap met Charlie misschien wel zou verliezen en ze een dag lang zijn slaaf zou moeten zijn. Een onnozele weddenschap op een onnozel spelletje loopt voor hen beiden uit op een avontuur in de slaapkamer. Hannah was er al langer in geïnteresseerd haar onderdanige kant te onderzoeken, maar ze was altijd te verlegen dat met haar vriend Charlie te bespreken. Hij grijpt zijn kans haar te domineren zodra deze zich voordoet en hun relatie zal misschien nooit meer vanilla worden.

Download fb2

Read also

El Cuarto de Ataduras

En una visita a la casa de una amiga, una joven mujer con fantasías eróticas sobre ser atada y castigada encuentra por accidente el cuarto de ataduras del divorciado padre de su amiga. El hombre no lo ha utilizado desde su divorcio, pero cuando la joven mujer confiesa sus fantasías, él le presenta el mundo de dolor y…

Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5.500 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema's. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Date release: June 16, 2014

Romance, Erotica
Mijn, slaaf, voor, vandaag, Seth, Daniels, download, Papyre FB2, Sony BookReader

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $2.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Mijn slaaf voor vandaag»:

Download Papyre FB2:

online-LRF-download-mijn-slaaf-voor-vandaag.fb2

Download Sony BookReader:

online-LRF-download-mijn-slaaf-voor-vandaag.LRF