Close
Home » Romance » Kelly Bowen » Un duce doar pentru mine

January 30 , 2008

Un duce doar pentru mine

Overview

Din tăciunii secretelor, pasiunea se aprinde mistuitoare...

Download torrent

Read also

I've Got My Duke to Keep Me Warm

WHERE SECRETS SMOLDER . . .Calm. Cool. Collected. Gisele Whitby has perfected the art of illusion-her survival, after all, has depended upon it. Years ago, to escape an abusive husband, Gisele "disappeared." Now she must risk revealing her new identity to save another innocent girl from the same fate. But she needs a daring…

Calmă, rece, serioasă, Gisele Whitby stăpânește la perfecție arta de a părea altcineva decât este în realitate – la urma urmelor, însăși supraviețuirea ei depinde de asta. Cu ani în urmă, pentru a scăpa de un soț abuziv și de înalta societate care prefera să vadă doar aparențele, Gisele și-a înscenat o moarte spectaculoasă. Însă acum trebuie să-și asume riscul de se întoarce în lumea pe care a părăsit-o, riscând să-i fie dezvăluită adevărata identitate, pentru a salva o tânără inocentă de aceeași soartă crudă pe care a îndurat-o și ea. Pentru asta însă are nevoie de un bărbat suficient de curajos care să fie de acord cu planul ei nebunesc, iar soluția salvatoare apare sub cea mai neobișnuită formă. Căci pentru Jamie Montcrief nu este prima dată când se trezește gol și confuz după o noapte de beție. Este totuși prima dată când o femeie de o frumusețe uluitoare îi propune să-l angajeze pentru o misiune ce implică o înșelătorie plină de șiretenie și o salvare îndrăzneață.

Pentru amândoi însă, planul rezervă și surprize. Căci Jamie dovedește și un talent neobișnuit... pentru a dărâma zidurile atent construite de Gisele în jurul propriei inimi și a-i trezi la viață cele mai ascunse dorințe; iar Jamie se implică nu doar într-un plan periculos și palpitant... ci și într-o relație care îi va schimba viața pentru totdeauna.

Show more...

Date release: November 12, 2015

Romance, Erotica
duce, doar, pentru, mine, Kelly, Bowen, download, FB2, DOCX, Sony BookReader

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $3.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Un duce doar pentru mine»:

Download FB2:

free-online-book-docx-LRF-un-duce-doar-pentru-mine.fb2

Download DOCX:

free-online-book-docx-LRF-un-duce-doar-pentru-mine.docx

Download Sony BookReader:

free-online-book-docx-LRF-un-duce-doar-pentru-mine.LRF