Close

June 08 , 2010

Europa

Cruïlla de persona i comunitat

Overview

Des d’un coneixement profund de la història europea i la realitat actual, Aragay ens ofereix una reflexió necessària sobre la cruïlla en què es troba avui el continent europeu i ens ofereix propostes per a la seva reorientació. Per a l’autor, la unitat europea no és una simple alternativa institucional més o menys eficaç o rendible en el món globalitzat, sinó una veritable unió de polítiques i projectes socials comuns. L’objectiu de la unió hauria de ser assegurar que els ciutadans europeus visquessin millor, més segurs, més lliures, més iguals, amb la confiança que els seus drets individuals i col·lectius estan garantits i protegits.

Download pdf

Read also

Northline

'Vlautin is nothing less than the Dylan of the dislocated.' Independent on Sunday At twenty-two, Allison Johnson is a lost young woman in need of a new start. Down among the lowlifes in Las Vegas, clinging to drink and to Jimmy, the abusive boyfriend whose child she is expecting, she has hit rock bottom. So when the opportunity arises to…

En els dies en què la crisi econòmica ha fet trontollar els fonaments de la unitat europea, Aragay reivindica una Europa unida socialment més justa i la supremacia dels poders públics democràtics com a garants del bé comú per «acabar amb la fe cega en el mercat i amb la idea que la recerca del major guany individual comporta de manera automàtica un més gran benestar col·lectiu».

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $5.70. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Europa»:

Download Papyre FB2:

download-LIT-pdf-e-book-europa.fb2

Download Microsoft Reader (LIT):

download-LIT-pdf-e-book-europa.LIT

Download PDF:

download-LIT-pdf-e-book-europa.pdf