Close

April 23 , 2010

Tražen

Overview

Mlad i perspektivan, Nikola je muškarac za kojeg se može reći da je ispunio sve što se u savremenom društvu od njega očekuje: posao, brak, deca, prijatelji. Njegova najveća slabost je tabu tema današnjice: želja da se distancira od prozaičnog života kakav živi većina. Osetivši da će pokleknuti i doživeti sudbinu koja ga može stajati zdravog razuma, odlučuje se za odmor u kući svog prijatelja na planinskom jezeru. Šef koji ga uslovljava da prekine odmor; žučna svađa sa najboljim prijateljem koji ga suočava sa njime samim i zahtevi okoline teraju ga da kao i svaki put pre toga popusti pod pritiscima i zaputi se nazad u grad. Na posao koji ne može da čeka, među ljude koji su lažno zabrinuti zbog njegovog odlaska i društveni mulj.
Nikola neće biti svestan trenutka u kojem će njegova želja da se izoluje biti ispunjena, sa cenom za iskupljenje koja će biti mnogo veća nego što je mogao da zamisli. Kada shvati da je njegov život tesno povezan sa svima koje zna i da seže u prošlost mnogo više nego što je ikada pomislio, spoznaće da je ići napred najteži, ali jedini put.

Download LIT

Read also

Of Sun & Rain

This book of poetry starts back in 1988. It is a work of moods and growth from my own perspective, revealing heartache, my past, and my joys.

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $0.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Tražen»:

Download Papyre FB2:

book-to-read-epub2-online-tražen.fb2

Download ePUB 2:

book-to-read-epub2-online-tražen.epub2