Close
Home » Nonfiction » Richard Susskind » Az ügyvédség vége?

March 13 , 2010

Az ügyvédség vége?

Overview

Tényleg vége az klasszikus értelemben vett ügyvédi munkának? Lehet akkora hatással az IT megjelenése, térhódítása és folyamatos fejlődése, hogy e szakma eltűnjék? Vagy elegendő, ha az ügyvédek is felveszik a ritmust, s nyitottabbá válnak a számítógépek által, az internet segítségével végezhető munkára? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket boncolgat Richard Susskind elsőként 2008-ban megjelenő műve. Válasza a sorok között könnyen kiolvasható: nem lehet útjába állni a technikai fejlődének. 

Download docx

Read also

The Environment of Human Settlements Human Well-Being in Cities: Proceedings of the Conference Held in Brussels, Belgium, April 1976

The Environment of Human Settlements: Human Well-Being in Cities, Volume 1 contains the proceedings of the Conference on the Environment of Human Settlements: Human Well-Being in Cities, held in Brussels, Belgium, in April 1976. The papers focus on the environmental implications of human settlements, with emphasis on the well-being of people…

 

A kötet azt boncolgatja, hogy milyen módszerek, milyen egyéb munkavégzési lehetőségek kellenek ahhoz, hogy az ügyvédség lépést tarthasson e fejlődéssel. Susskind kiemeli a jövő jogászaiban a gondolkodás megváltoztatásának fontosságát, a nem jogvégzett emberek munkavégzésének lehetőségét, az ügyvédi munka szolgáltatásként való értelmezését. 

 

Ajánljuk már ügyvédként dolgozó szakembereknek, ügyvédjelölteknek, egyéb jogászoknak, valamint minden, a jövőjéért felelősen gondolkodó értelmiséginek.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $23.62. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Az ügyvédség vége?»:

Download FB2:

LIT-mobi-online-book-az-252gyv233ds233g.fb2

Download Microsoft Reader (LIT):

LIT-mobi-online-book-az-252gyv233ds233g.LIT

Download Mobi:

LIT-mobi-online-book-az-252gyv233ds233g.mobi