Close
Home » Nonfiction » Nicolae Sfetcu » Ghid Rotary International: Cluburi Rotary

February 10 , 2009

Ghid Rotary International: Cluburi Rotary

Overview

Un ghid pentru şi despre rotarieni, Rotary International, cluburile Rotary, şi programele finanţate de Rotary International.

Download mobi

Read also

How to Translate

A guide for translators, about the translation theory, the translation process, interpreting, subtitling, internationalization and localization and computer-assisted translation. A special section is dedicated to the translator's education and associations.    The guide include, as annexes, several independent adaptations of…

Principalul obiectiv pentru Rotary este să servească – în comunitate, la locul de muncă, peste tot în lume. Cei 1,2 milioane de rotarieni constituiţi în peste 34.000 cluburi în aproape toate ţările din lume sunt dedicaţi cu toţii idealului de a servi mai presus de sine înşişi.

Cluburile Rotary sunt accesibile pentru persoane din toate culturile şi etniile, şi nu sunt afiliate cu nicio organizaţie politică sau religioasă.

Familia rotarienilor se extinde peste rotarieni ca persoane fizice şi cluburi Rotary, incluzând şi alte persoane care au ca scop să servească, aducându-şi contribuţia la activitatea organizaţiei. Grupuri, precum Rotaract, Interact, şi Rotary Community Corps, servesc alături de cluburile care sponsorizează, folosindu-şi diversele aptitudini pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunităţile lor

Suntem 1,2 milioane de vecini, prieteni, și lideri ai comunităților, care activează împreună pentru a crea schimbări pozitive, durabile, în comunitățile noastre și în întreaga lume.

Ocupaţiile, culturile şi ţările noastre diferite ne oferă o perspectivă unică. Pasiunea noastră comună pentru a servi ne ajută să ducem la bun sfârşit realizări remarcabile.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $0.00. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Ghid Rotary International: Cluburi Rotary»:

Download ePUB 2:

online-epub-MBR-download-ghid-rotary-international.epub2

Download ePub:

online-epub-MBR-download-ghid-rotary-international.epub

Download MobiPocket:

online-epub-MBR-download-ghid-rotary-international.MBR