Close

October 09 , 2007

Stress Release

De snelste manier om je stress en spanning te ontladen

Overview

Ieder mens bouwt gedurende zijn leven stress op. Het is geheel niet erg om af en toe wat stress te ervaren, het helpt je in moeilijke en gevaarlijke situaties alert te zijn en snel en effectief te handelen. Wat het probleem is in onze hedendaagse samenleving, is dat we continu stress ervaren. Er zijn bijna tot geen momenten waarop we de stress kunnen ontladen en weer terug kunnen keren tot een ontspannen staat. Daarnaast kunnen we ook heftige stress ervaren die traumatisch uitwerkt. 

Download pdf

Read also

The 2009 Report on Application Acceleration Products: World Market Segmentation by City

This report was created for global strategic planners who cannot be content with traditional methods of segmenting world markets. With the advent of a “borderless world”, cities become a more important criteria in prioritizing markets, as opposed to regions, continents, or countries. This report covers the top 2000 cities in over 200 countries. It…

Er is een natuurlijke wijze waarop mens en dier stress ontladen. Dieren zie je het nog veel doen, maar wij mensen onderdrukken deze manier van ontladen. We houden alle gevoelens die we hebben onder controle, met als gevolg dat de spanning in ons lichaam steeds verder oploopt. Stress Release is een methode om de natuurlijke wijze van ontladen weer toe te passen. 

Door Stress Release toe er passen in je leven daalt het spanningsniveau in je lichaam waardoor je minder stressgevoelens hebt. Daardoor functioneer je weer beter in je gezin, vriendenkring en op je werk, je functioneert weer beter in je leven. Door een tweetal oefeningen uit te voeren begint vanzelf een ontladingsproces die je tot maximaal een half uur per dag kan toepassen. Door regelmatig je spanning te ontladen sta je weer positiever in het leven.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $9.56. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Stress Release»:

Download ePUB 2:

electronic-LIT-pdf-download-stress-release.epub2

Download Microsoft Reader (LIT):

electronic-LIT-pdf-download-stress-release.LIT

Download Adobe DRM:

electronic-LIT-pdf-download-stress-release.pdf