Close

April 09 , 2008

2312

Overview

A tudományos és technológiai fejlõdés rendkívüli jövõ elõtt nyitotta meg az utat. Már nem a Föld az emberiség kizárólagos otthona: új lakóhelyek létesültek a Naprendszer holdjain és bolygóin, sõt még azokon is túl. 2312-ben azonban események sorozata kényszeríti az emberiséget arra, hogy szembenézzen múltjával, jelenével és jövõjével. 

A történet a Merkúron kezdõdik, Terminátor városában, a mérnöktudomány eddig sosem látott csodájában. Swan Er Hong a nagyanyját gyászolja, Terminátor városának egyik legbefolyásosabb patrónusát. Mivel halálának váratlansága és tisztázatlan körülményei nem hagyják nyugodni, Swan útra kel a Naprendszerben, ám még csak nem is sejti, hogy ezzel nem csak saját életét, de az egész emberiségét is örökre megváltoztatja. Swan egykoron bolygókat teremtett - most azonban abba a tervbe is belepillanthat, amely az elpusztításukat célozza. 

A 2312 merész és zseniális látomás az emberiség jövõjérõl, egyúttal magával ragadó jellemrajz azokról az emberekrõl, akik a jövõ történéseit alakítják - nagy jelentõségû sci-fi a mûfaj egyik legtehetségesebb írójától.

Download epub2

Read also

Aurora

Our voyage from Earth began generations ago. Now, we approach our destination. A new home. Aurora.Brilliantly imagined and beautifully told, Aurora is the work of a writer at the height of his powers.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $8.75. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «2312»:

Download ePUB 2:

doc-online-book-2312.epub2

Download MS Word:

doc-online-book-2312.doc