Close
Home » Nonfiction » K. Kormos Noémi » Tizenkét keréken Európán át

April 27 , 2009

Tizenkét keréken Európán át

Overview

Kedves Olvasó!

Download xml

Read also

Книга 9. Как подчинить мужчин/женщин, рождённых 11 октября високосных годов. Женский манипулятивный сценарий. Catalog Of Human Souls.

Войны, теракты, оружие, в т.ч. биологическое, политика, спецслужбы, киллеры, рекламщики, мотивационные психологи и многое другое на сегодняшний день не актуальны, т.к. любого представителя человеческой популяции, по отдельности или группой, можно заставить выполнять любые действия или уничтожить с гарантированным результатом без дешевой…

Ha hagyományos útleírást szeretnél: Ne olvasd el ezt a könyvet! Ha azt várod, hogy Európa híres-neves látványosságait találod a lapokon, akkor bizony ez a könyv nem Neked készült!

 De ha szeretnéd beutazni velem Európát, ha szeretnél megismerkedni egy életformával, ha részese akarsz lenni a kalandnak, melyet a férjemmel átéltem az egy hónapig tartó út során, akkor ez a könyv Neked készült! Ha önfeledten akarsz szórakozni, miközben bebarangolod velem a kontinenst: ne tétovázz, vágj bele az olvasásba!

Fogadd tőlem szeretettel ezt a kis úti naplót. Élvezd az utazást, és ha kérhetem: gondolj szeretettel azokra az emberekre, akik távol a hazájuktól, a családjuktól dolgoznak azért, hogy a boltokban időben legyen az áru, és mi felhasználók, vásárlók könnyedén hozzá jussunk ahhoz, amit szeretnénk. A kamionsofőrök szállítják az autódhoz az alkatrészeket, a lakásodba a bútorodat, de még a kenyeret is, amit megeszel. Távol a szeretteiktől fáradhatatlanul nyomják a gázpedált, harcolnak a nehéz útviszonyokkal, az időjárással, de legfőképp a magánnyal. Ez az ára annak, hogy világot látnak, hogy az életük minden napja kaland. Légy részese most Te is ennek a csodának, ennek a nehéz, de mégis szép, ellentmondásokkal teli életnek!

Jó utat, jó szórakozást kívánok!

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $3.21. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Tizenkét keréken Európán át»:

Download ePUB 2:

digital-book-LRF-download-tizenk233t-ker233ken.epub2

Download Sony BookReader:

digital-book-LRF-download-tizenk233t-ker233ken.LRF