Close
Home » Sci Fi & Fantasy » Tais Teng » De Wolven van Rome

December 05 , 2008

De Wolven van Rome

Overview

Mark deinst met een kreet van afschuw terug. "Jij kan hier helemaal niet zijn! We hebben je zelf begraven." De soldaat leunt op zijn speer. De aarde van het graf kleeft aan zijn handen. Onder de wolvenkop flikkeren groene ogen. Als Mark en Wendy een vreemde man achtervolgen, vallen ze dwars door een tijdspiegel. Die brengt hen in de tijd van de Romeinen. Alleen door een tweede spiegel kunnen ze terugkeren. Die bevindt zich echter in het paleis van keizer Nero, de gevaarlijkste man van Rome. Dat een weerwolf Mark en Wendy volgt, maakt de zaak niet eenvoudiger.

Download fb2

Read also

Zeil voorbij de horizon, verhalen van de Gran Terre

Tengs korte verhalen die in de Gran Terre spelen, van de monnik die een djinna beminde tot waarom het minder raadzaam is met naaldhakken over een gemzenpad te rennen. Vraatzuchtige monsters en vurige liefde: wat wil een mens nog meer?Je vindt hier ook vijf hoofdstukken als voorpublicatie van GEBROKEN HEMELS, Gran Terre 3.

De Wolven van Rome (10+) van Tais Teng, een van de meest productieve kinderboekenschrijvers van Nederland die wordt geroemd om zijn fantasierijke vertellingen.

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $4.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «De Wolven van Rome»:

Download ePUB 2:

book-to-read-MBR-de-wolven-van-rome.epub2

Download MobiPocket:

book-to-read-MBR-de-wolven-van-rome.MBR