Close
Home » Fiction & Literature » Santa Montefiore » De vrouwen van kasteel Deverill

November 30 , 2009

De vrouwen van kasteel Deverill

Overview

Als jongste dochter van een afstandelijke moeder en een vader die zijn kasteel ontvlucht en troost zoekt bij de jacht en zijn maîtresse, trekt Kitty Deverill naar haar grootmoeder, bij wie ze de liefde vindt waaraan het thuis ontbreekt. Het is ook haar grootmoeder die Kitty verhalen vertelt over vorige generaties Deverills, over de geschiedenis van het roemruchte kasteel en over het leven op het ruige, maar lieflijke Ierse platteland. Ondanks het verschil in afkomst is Bridie, de dochter van de kokkin op het kasteel, Kitty’s dierbaarste vriendin en trouwste bondgenoot, samen met Celia Deverill, het nichtje uit Londen dat de zomers steevast in Ierland doorbrengt.

Download pdf

Read also

The French Gardener

A spellbinding novel about marriage, passion, loss, renewal, and the healing power of love. Married couple, Miranda and David, move out of London into a beautiful country house with an idyllic garden. But reality turns out to be very different from their bucolic dream. Soon the latent unhappiness in the family begins to come to the…

Wanneer door de Eerste Wereldoorlog en de strijd om een onafhankelijk Ierland de spanning in het land toeneemt, komt er een einde aan de idyllische jeugdjaren van de drie meisjes. Hun ooit zo hechte band dreigt verloren te gaan. Maar één ding zal hen altijd binden: hun verlangen naar kasteel Deverill en alle herinneringen die binnen die majestueuze muren zijn opgeslagen.

De vrouwen van kasteel Deverill is het eerste deel in de driedelige ­Deverill-saga.

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $13.29. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «De vrouwen van kasteel Deverill»:

Download ePub:

how-to-MBR-de-vrouwen-van-kasteel.epub

Download MobiPocket:

how-to-MBR-de-vrouwen-van-kasteel.MBR