Close
Home » Fiction - YA » Veroslav Rančić » Mesec u bakarnoj travi

February 01 , 2010

Mesec u bakarnoj travi

Overview

Zamislite zgradu u kojoj nastavu u isto vreme pohađa 1.800 učenika osnovne škole i gimnazije!

Download xml

Read also

New Beginnings

What do you do when life takes everything from you? Beth jumps into a new life and is surprised when a tall cowboy catches her. Austin is jaded, but even he can't resist the beautiful woman that has been foisted upon him.This book is approximately 14,000 words.Excerpt:He wrapped his arms around her, nuzzling her neck and making her moan.…

Zamislite sada porodicu Cukić: otac „kralj“ Aleksandar, profesor istorije, draga „kraljica“ Draga, profesorka srpskog jezika, i njihovo četvoro dece – Dane, četvrti razred gimnazije, nameran da se odmah oženi drugaricom iz odeljenja pošto se prvi put zaljubio; Sena i Fintać, blizanci, drugi razred gimnazije, i Suzica („Sudnji dan“), učenica šestog razreda osnovne škole, čija je omiljena zabava dokazivanje da je najjača u odeljenju, da najpreciznije pogađa u levo oko druga iz odeljenja Mikija, i da je najbolja hokejašica na rolerima u školi, pritom veoma raspoložena da stupa u dijaloge s razrednom starešinom Ventilicom Kukurić, čije su simpatije usmerene na Suzicinog oca.

Zamislite sada Vošketa, učenika drugog razreda gimnazije, zaljubljenog u Senu, sestru svoj najboljeg druga Fintaća, čiji je otac Aleksandar Cukić obojici razredni starešina.

Zamislite dalje da likovnu kulturu u gimnaziji predaje Dragina rođena sestra, Antigona kojoj se dopada Vošketov deda Čeda.

I, konačno, možete li da zamislite šta se sve može dogoditi u situacijama koje nastaju u nemogućim kombinacijama odnosa u takve dve škole – u isto vreme!

Ne, ne možete ni pretpostaviti!

Ljubav, ljubomora, učeničke smicalice, drugarski odnosi, podmukla podmetanja, lepota prve ljubavi, tragično korišćenje droga, nesporazumi s roditeljima, nastavnicima i među učenicima, koji će vas dovesti do suza od smeha i prisiliti da razmislite o svom ponašanju i životu...

Preporuka: Ovaj tinejdžerski roman nikako nemojte početi da čitate uveče, jer ćete jutro dočekati s njim u rukama.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $3.86. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Mesec u bakarnoj travi»:

Download ePub:

e-book-pdf-LIT-download-mesec-u-bakarnoj-travi.epub

Download Adobe DRM:

e-book-pdf-LIT-download-mesec-u-bakarnoj-travi.pdf

Download Microsoft Reader (LIT):

e-book-pdf-LIT-download-mesec-u-bakarnoj-travi.LIT