Close
Home » Romance » Suzana Rog » Baršunasti prut

September 02 , 2010

Baršunasti prut

Overview

Ne budi lijena i shvativši duh vremena, a posao nije lako naći, Suzana odlazi u provinciju. Angažman u noćnom lokalu, zapravo „drumskoj mehani“, veliki je izazov za samouku striptizetu! Oboružana magnetofonom sa snimljenom trbušnoplesnom muzikom već na prvom autobusnom stajalištu bude spolno iskorištena a da se pravo nije ni snašla. Nastup na daskama seoske birtije izuzetna je erotska predstava neviđena u toj sredini. Uspjeh je veliki teret a gazda se pomami za Suzanom. Život striptizete u noćnom lokalu pun je izazova, ponuda i stupice na svakom koraku. Kako se sa svim tim opasnostima nosi djevojka iz velegrada?! Ne samo ovozemaljski zavodnici, tu je i svešteničko lice koje na paklene muke stavljaju Suzanine obline nimalo anđeoski bespolne i čedne...
Suzana Rog jedna je od najpoznatijih erotskih spisateljica u Hrvatskoj. No, nije tako – iza imena Suzane Rog krije se poznati književnik Zvonimir Majdak. U opusu Suzane Rog erotika je samo prvi, vidljivi deo. U pozadini su sjajni opisi Zagreba, života na periferiji, tuluma zlatne mladeži i drugih zbivanja s kraja sedamdesetih. Retko je koji pisac poput Suzane Rog uspeo uverljivo prikazati život grada u svim njegovim segmentima. Životni put i ambicije i problemi Suzane Rog slični su ambicijama i problemima mnogih današnjih mladih devojaka. Serijal o Suzaninim avanturama čini šest romana erotske tematike. Prvi, Baršunasti prut, „objavila“ je 1987. godine, a usledili su romani: Gospođa (1988), Ševa na žuru (1989), Ponovno sam nemoralna i pokvarena (1996), Želim još puno puta (2001) i Fircigerice (2010).

Download epub

Read also

女人的保健细节和养生

女人由于生理结构和男人不同,所以比男人更容易患有一些疾病。但由于各种原因,女人又常常有意或无意忽视自己的健康,这其实是对自己身体不负责任的行为。当一个女人试着去改变自己而不是去改变世界时,她就已经是一个成熟的女人了,女人要想活得年轻、活得精彩,就得从心态上改造自己,让自己成为内在的“女强人”!(若使用Kobo eReader阅读,建议导入中文字体)

Show more...

Date release: February 20, 2013

Romance, Erotica
Baršunasti, prut, Suzana, download, ePub, Sony BookReader, Papyre FB2

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $6.65. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Baršunasti prut»:

Download ePub:

e-book-LRF-fb2-download-baršunasti-prut.epub

Download Sony BookReader:

e-book-LRF-fb2-download-baršunasti-prut.LRF

Download Papyre FB2:

e-book-LRF-fb2-download-baršunasti-prut.fb2