Close
Home » Nonfiction » Angelina van Kemenade » Zindelijkheidstraining, een feestje op het potje

June 01 , 2009

Zindelijkheidstraining, een feestje op het potje

Overview

Hoe vaak hoor je wel niet van de buurvrouw of van een vriendin dat haar kind zo snel zindelijk was. Soms zijn ze het al binnen een dag. En dan krijg je ook nog eens te horen van je eigen (schoon)moeder dat de kinderen vroeger voor de twee jaar, beter gezegd anderhalf, toch echt al zindelijk waren. Is het niet tijd dat je er eens aan begint? Vragen ze dan. Je kind is al drie en heeft er tot nu toe nog geen interesse in gehad. Maar inderdaad binnen een jaar mag hij naar de basisschool en dan moeten ze zindelijk zijn.

Download LIT

Read also

Recommender Systems for Technology Enhanced Learning

As an area, Technology Enhanced Learning (TEL) aims to design, develop and test socio-technical innovations that will support and enhance learning practices of individuals and organizations. Information retrieval is a pivotal activity in TEL and the deployment of recommender systems has attracted increased interest during the past…

Sommige kinderen worden inderdaad als vanzelf zindelijk, maar er zijn zeker genoeg kinderen waar het langer duurt en die gewoon wat meer de tijd nodig hebben. Tenslotte zijn er ook kinderen die voor hun eerste jaar al lopen, terwijl andere kinderen al bijna twee zijn voordat ze dat kunnen. Sommige ouders wachten af tot hun kind eindelijk teken geeft dat hij aan de zindelijkheidstraining toe is. Maar niet elke ouder wil zo lang wachten en niet elk kind geeft heel duidelijk aan dat hij afscheid wil nemen van zijn luier. Toch kun je als ouder een paar dingen doen, behalve dan gewoon geduldig zijn.

In dit boek beschrijven de methoden en technieken en bieden oplossingen voor veelvoorkomende problemen bij het trainen van uw kind.

Als bonus zijn in het laatste hoofdstuk 2 potjes voorleesverhalen toegevoegd.

Veel succes en ook plezier bij de zindelijkheidstraining.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $3.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Zindelijkheidstraining, een feestje op het potje»:

Download ePub:

e-book-LIT-docx-download-zindelijkheidstraining-een.epub

Download Microsoft Reader (LIT):

e-book-LIT-docx-download-zindelijkheidstraining-een.LIT

Download DOCX:

e-book-LIT-docx-download-zindelijkheidstraining-een.docx