Close
Home » Nonfiction » Valter Dos Santos » Adevarul nu moare niciodata

September 06 , 2008

Adevarul nu moare niciodata

Overview

O emoţionantă poveste de dragoste și spiritualitate

Download txt

Read also

40 Days With God in the Garden

Is your heart hurting? Are you struggling to ‘keep it all together’ under a heavy load? Is your journey leaving your heart battered and bruised? Are your life circumstances pinning you down and drowning your dreams? Ah, friend. I have been there, too. When your heart is hungry, when your spirit withers under fierce opposition, when your soul is…

Valter dos Santos ne înfăţişează povestea lui Michael, un tânăr jurnalist, care moare lăsându-şi în urmă soţia și cei trei copii. În momentul morții sale, este întâmpinat de către mama sa, care murise cu câțiva ani în urmă și este dus într-o colonie spirituală, unde urmează a fi instruit de aceasta și de partenerul ei în misterele lumii spirituale. Acesta este momentul când descoperă că, de fapt, nu murim niciodată și că noi suntem infinit.

Dar într-o zi își vizitează familia sa pământeană și descoperă că aceştia şi-au continuat viaţa, iar soția sa este îndrăgostită de un alt bărbat. Sufletul îi este sfâşiat, pentru că trebuie să aleagă între calea sa spirituală, renegându-şi astfel familia spirituală şi lupta pe care o va purta pentru familia sa pământeană și dragostea vieții lui.

Călătoria lui Michael ne conduce spre descoperirea lumii spirituale, a secretelor vieții de apoi, a vieților noastre trecute și a modului în care acestea ne afectează prezentul.

Mesaj de la Valter Dos Santos pentru cititori: “Nu renunța niciodată la visele tale”. De-a lungul vieții am auzit mulți oameni spunând “Nu vei reuși”. Mulți alții chiar mi-au spus că nu voi scrie și nu voi publica o carte. Am ascultat cuvintele acestor oameni dar am preferat să-mi urmez inima și să acord atenție celor care m-au susținut și motivat. Și întotdeauna mi-am păstrat credința în Dumnezeu. Și cred cu ardoare că cei care trăiesc în Dumnezeu nu vor cunoaște niciodată eșecul.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $4.59. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Adevarul nu moare niciodata»:

Download ePub:

download-LIT-mobi-pdf-electronic-book-adevarul-nu-moare-niciodata.epub

Download Microsoft Reader (LIT):

download-LIT-mobi-pdf-electronic-book-adevarul-nu-moare-niciodata.LIT

Download Mobi:

download-LIT-mobi-pdf-electronic-book-adevarul-nu-moare-niciodata.mobi

Download Adobe DRM:

download-LIT-mobi-pdf-electronic-book-adevarul-nu-moare-niciodata.pdf