Close
Home » Nonfiction » Victoria Connelly » Egy nyár, amit sosem felejtesz

March 03 , 2011

Egy nyár, amit sosem felejtesz

Overview

Nina Elliot sosem gondolta volna, hogy ennyire bátor lesz. Elhagyja a férfit, aki nem érdemelte meg a szerelmét, és beolvas a főnökének, majd hangosan becsapja maga mögött az ajtót, és kilép a bizonytalanságba.

Download fb2

Read also

The Runaway Actress

When the stresses of being an A-list actress get too much for her, Connie Gordon decides to escape to a tiny Scottish village. But little does she realise that whilst Lochnabrae might be quiet, it’s far from sleepy… Connie kisses goodbye to her ex-boyfriends, stalkers and double-crossing agents, and prepares herself for complete relaxation. But…

Maga sem sejti, hogy erre a régóta halogatott döntésre van szüksége ahhoz, hogy egyszer csak szembejöjjön vele a nagy lehetőség.

Egy váratlan találkozásnak köszönhetően visszatérhet korábbi munkahelyére, a festői Milton-birtokra, ahol az író családfőnek segíthet könyve előkészületi munkálataiban. Egy nyárra szól a megállapodás, addig lakik újra a családdal az egykori bébiszitter, és így a lány időt nyerhet, amíg kitalálja, hogyan tovább.

Dehogy számít rá, hogy a Milton fiúk, akik időközben felnőttek, csapni kezdik neki a szelet… Ráadásul közvetlenül egy nagy csalódás után nem is szeretne új kapcsolatba kezdeni. Csakhogy a forró nyár a romantika időszaka is, a lány pedig egyre jobban belejön a döntéshozatalba…

 

 

Victoria Connelly harmadik magyar nyelvű regénye is egy meseszerű világba kalauzolja az olvasót. A Bárcsak itt lennél és a Szökevény színésznő szerzője ezúttal is tökéletes nyári történetet kínál, a görög vakáció és a skót táj után pedig szülőhazájába viszi el olvasóit, a tőle megszokott romantikus történetvezetéssel.

Fejős Éva

 

 

A szerző további művei:

Bárcsak itt lennél

Szökevény színésznő

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $8.69. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Egy nyár, amit sosem felejtesz»:

Download DOCX:

search-txt-book-egy-ny225r-amit-sosem.docx

Download TXT:

search-txt-book-egy-ny225r-amit-sosem.txt