Close
Home » Romance » Bella Andre » Als je van mij was

January 24 , 2011

Als je van mij was

Overview

Het laatste wat Zach Sullivan wil is op het hondje van zijn broer passen. Tot hij de puppytrainer ontmoet. Heather is mooi, slim en Zach kan haar maar niet uit zijn hoofd zetten. Helaas is Heather de enige vrouw op aarde die niets met hem te maken wil hebben.

Download torrent

Read also

Tempt Me Like This: The Morrisons

"Angst, sexy, sweet and addicting are all things I have come to expect in a Bella Andre book. She delivers that and more but hands it over New Adult style." ~ Abbi Glines, #1 New York Times bestselling author“Pure Bella Andre magic – sweet, sexy and enrapturing – with a good, healthy slice of New…

Heather Linsey kan het niet uitstaan dat ze met een van de rijkste mannen ter wereld moet samenwerken. Zeker als ze merkt dat hij niet alleen zijn tijdelijke hond onder controle wil krijgen, maar haar ook! Heather heeft al toen ze zeventien was besloten dat liefde niet meer is dan een stapel mooie leugens, en dat ze nooit of te nimmer haar hart zal verliezen aan een woest charmante man. Maar kan ze de seksuele spanning die tussen haar en Zach zindert wel ontkennen? Kan Zach haar haar geloof in de liefde weer teruggeven?

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $12.29. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Als je van mij was»:

Download DOCX:

online-torrent-download-als-je-van-mij-was.docx

Download Torrent:

online-torrent-download-als-je-van-mij-was.torrent