Close

August 07 , 2010

Mortdecai

Overview

Charlie Mortdecai, a szélhámos műkincskereskedő szereti a pénzt, az italt, a művészetet és a nőket, és időnként zűrös helyzetekbe keveredik. Amikor például eltűnik egy Goya-festmény, a rendőrség nála kopogtat, nem véletlenül, majd a birtokába jut egy kompromittáló fénykép is két diplomatáról. Mortdecai rövidesen arra eszmél, hogy különböző kormányok és titkosszolgálatok emberei is holtan akarják látni, úgyhogy minden ravaszságára, valamint verőlegénye, Jock erejére is szüksége lesz ahhoz, hogy kikerüljön a csávából. 

Kyril Bonfiglioli regényei Angliában régóta klasszikusnak számítanak, a rendkívül humoros és csavaros Mortdecai-trilógia most egy kötetben lát napvilágot. A könyvből 2015-ben mozifilm készül, Johnny Depp főszereplésével.

Download torrent

Read also

Don't Point That Thing at me

Don't Point That Thing At Me by Kyril Bonfiglioli - Book 1 of the Mortdecai Trilogy, now a major motion picture starring Johnny DeppIntroducing the Hon. Charlie Mortdecai, art dealer, aristocrat and assassin, in the first of the Mortdecai novelsPortly art dealer and seasoned epicurean Charlie Mortdecai comes into possesion of a stolen Goya,…

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $8.75. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Mortdecai»:

Download DOCX:

how-to-torrent-LIT-mortdecai.docx

Download Torrent:

how-to-torrent-LIT-mortdecai.torrent

Download Microsoft Reader (LIT):

how-to-torrent-LIT-mortdecai.LIT