Close
Home » Nonfiction » Ron Malestein » Allerlei paranormaliteiten

April 25 , 2008

Allerlei paranormaliteiten

Korte stukjes over het paranormale en het spirituele, bewustzijn en gezondheid.

Overview

In dit boek ‘Allerlei paranormaliteiten‘ staan korte stukjes over het paranormale en het spirituele, bewustzijn en gezondheid. Het zijn op zichzelf staande stukjes, vrij ‘luchtig’ van opzet, en informatief bedoeld.

Download MBR

Read also

Night of Fire

Fans of Jo Beverley, Eloisa James, and Stephanie Laurens will enjoy this intensely passionate and romantic full-length novel of star-crossed lovers by award-winning author Barbara Samuel.HE CAPTURED HER HEART WITH HIS PENLady Cassandra St. Ives had sworn off marriage ever since becoming a happy widow, but lately her affections have been engaged by…

Het werkje is in tweeën gesplitst en op alfabet gerangschikt. In het eerste gedeelte ligt de nadruk op het paranormale en het spirituele, in het tweede gedeelte ligt de nadruk op het bewustzijn in combinatie met gezondheid.

Ik wil niet de indruk wekken dat het werk compleet is, dat is onmogelijk, nog buiten het feit dat ik ook maar door mijn eigen gekleurde bril naar de wereld kijk. Veel mensen zullen door persoonlijke paranormale ervaringen of gesprekken met anderen veel herkennen in dit boek.

In een korte tijd geeft dit boek meer inzicht in echte paranormale ervaringen, maar valt ook te lezen als interessante informatie. Het voordeel van het lezen van dit boek is, dat je meer zult begrijpen van de volgende boeken die je leest.

De aangehaalde paranormaliteiten en andere bewustzijnszaken kunnen in het dagelijks leven goed van pas komen. Je wordt met veel bijzondere zaken geconfronteerd.

In mijn praktijk en vooral bij de cursussen/praatgroepen over ‘voorgevoelens’ en ‘hoe ga je met paranormale ingevingen om’, is me opgevallen dat er veel behoefte is aan een boek, waarin je uitleg kunt vinden over diverse thema’s op dit gebied.

 

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $10.69. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Allerlei paranormaliteiten»:

Download DOCX:

fb2-e-book-allerlei-paranormaliteiten.docx

Download Papyre FB2:

fb2-e-book-allerlei-paranormaliteiten.fb2