Close
Home » Fiction & Literature » Ken Follett » Kou uit het oosten

December 08 , 2010

Kou uit het oosten

Overview

Ken Follett

Download fb2

Read also

Winter of the World

Ken Follett follows up his #1 New York Times bestseller Fall of Giants with a brilliant, page-turning epic about the heroism and honor of World War II, and the dawn of the atomic age. Ken Follett’s Fall of Giants, the first novel in his extraordinary new historical epic, The Century Trilogy, was an…

Kou uit het oosten

Deel 3 van de Century-trilogie

 

De Oost-Duitse Rebecca Hoffman ontdekt dat ze wordt afgeluisterd door de Stasi en doet iets impulsiefs dat haar leven onherroepelijk zal veranderen. George Jakes, zoon uit een gemengd huwelijk, bemachtigt een baan op het departement van Robert F. Kennedy, waar hij op zeer persoonlijke wijze verstrikt raakt in de strijd voor gelijke burgerrechten. Cameron Dewar moet als spion enorme risico’s nemen om zijn idealen na te streven. Dimka Dvorkin raakt als assistent van Nikita Chroesjtsjov verwikkeld in de wedloop die de VS en de Sovjet-Unie op het randje van een kernoorlog zal brengen, terwijl zijn zus Tanja een politieke rol krijgt die haar van Moskou naar Cuba en van Praag naar Warschau brengt.

Tegen de turbulente achtergrond van burgerprotesten, politieke schandalen, de val van de Berlijnse Muur, de Cubacrisis en de opkomst van de rock-’n-roll vinden deze moedige jonge mensen uit vijf met elkaar verweven families ieder hun weg door de geschiedenis.

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $10.19. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Kou uit het oosten»:

Download DOCX:

download-txt-digital-book-kou-uit-het-oosten.docx

Download TXT:

download-txt-digital-book-kou-uit-het-oosten.txt