Close
Home » Nonfiction » Els van den Heuvel » GZ-psycholoog en eigen praktijk

April 30 , 2008

GZ-psycholoog en eigen praktijk

Overview

Van het maken van een ondernemingsplan, het doen van een marktanalyse, de keuze van je praktijkvorm, het vinden van een praktijkruimte, het ontwikkelen van een huisstijl, het werven van cliënten, het onderhouden van je netwerk, de beroepsverenigingen, de beroepscode, de overheid, ziektekostenverzekeraars, belastingzaken, verzekeringen, de wetgeving, de politiek tot aan de boekhouding en de administratie. Alles wat er komt kijken rondom het organiseren van je werk.

Download docx

Read also

The Purchasing Power of Money (Illustrated and Extended with Dollar Stabilization)

This book has an active table of contents for readers to easy access to each chapter of the following titles:1. THE PURCHASING POWER OF MONEY, ITS DETERMINATION AND RELATION TO CREDIT, INTEREST AND CRISES - Irving Fisher2. DOLLAR STABILIZATION - Irving FisherIrving Fisher was the greatest economist the United States has ever produced. He made…

Maar ook: welke kwaliteiten heb je nodig om het als vrijgevestigde psycholoog te kunnen redden? Durf je initiatief te nemen? Jezelf te profileren? Op mogelijke verwijzers af te stappen? Wat zijn je capaciteiten en aan welke verbeterpunten kun je werken?

Na het lezen van dit boek kun je voor jezelf een gemotiveerde beslissing nemen of het starten van een praktijk voor jou de juiste keuze is. En als deze beslissing positief uitvalt, biedt dit boek je meteen een handreiking zodat je weet waar te beginnen en wat je af kunt vinken om je praktijk in de steigers te zetten. Succes!

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $23.29. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «GZ-psycholoog en eigen praktijk»:

Download DOCX:

digital-book-LIT-gz-psycholoog-en-eigen.docx

Download Microsoft Reader (LIT):

digital-book-LIT-gz-psycholoog-en-eigen.LIT