Close
Home » Biography & Memoir » Lena Belicosa » Isten nyilai között avagy A Titok valóban működik

March 10 , 2010

Isten nyilai között avagy A Titok valóban működik

Overview

Ez a könyv egy középkorú nő önismereti és párkeresési tapasztalatait mutatja be a XXI. Század elején, bizonyítva azt, hogy amire vágyunk, azt valóban elérhetjük. Sokan vannak keresők és sokan írták már le az életükben lezajlott útkeresésüket. Valahol ez a könyv tükrözi ezeket az érzéseket, megéléseket is.

Download fb2

Read also

Lucky Save

All Penelope Foster wanted was a vacation in Vegas to escape a family tragedy. But when her car breaks down in the middle of the desert, it seems her holiday is destined for disaster before it even begins. Until *he* roars up. Tall and tattooed West Keller is a famous hockey player and notorious playboy.…

Adott egy ember, aki 45 éves koráig alig mozdult ki a falujából, azután pedig teljesen felfordítja az életét, kicsi és nagy lépésekben elindul a világ és önmaga felfedezésének útján és folyamatosan megvalósítja álmait. Az olvasónak sok rész hihetetlennek tűnik majd, ám az itt leírtak minden betűje azt bizonyítja, hogy ezek mind megtörténtek.
Az őszinteség végig jelen van az írásokban, hiszen ezek az események, ismeretségek a könyv írójának életébe jöttek, bizonyítja az is, hogy a könyv első részében blog bejegyzéseket olvashat a kedves olvasó, melyeket 2006 augusztusa és 2008 márciusa között az Interneten is olvashatott, ha épp azon a weboldalon járt. A második részben pedig rendhagyó útleírások mutatják be, hogyan lehet 2 év alatt 11 országba eljutni és hogyan változtatja meg a külföld világképünket, énünket.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $3.21. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Isten nyilai között avagy A Titok valóban működik»:

Download MS Word:

torrent-epub-epub2-online-book-isten-nyilai-k246z246tt.doc

Download Torrent:

torrent-epub-epub2-online-book-isten-nyilai-k246z246tt.torrent

Download ePub:

torrent-epub-epub2-online-book-isten-nyilai-k246z246tt.epub

Download ePUB 2:

torrent-epub-epub2-online-book-isten-nyilai-k246z246tt.epub2