Close
Home » Fiction & Literature » Nùria Ordóñez de la Torre » L'últim fitxatge de la temporada

March 14 , 2010

L'últim fitxatge de la temporada

Overview

L’Antonina, la jova intèrpret d’un club de futbol el més semblant a una torre de Babel, viu 24 hores angoixants amb els jugadors en acabar la temporada de lliga 92/93.

Download docx

Read also

Korrupte Polizei - Hart gestoßen im Polizeiwagen

Was für ein Ärger. Wäre Laura doch lieber zu Hause geblieben. Aber wie immer ist sie zur falschen Zeit am falschen Ort. Erst im Auto mit diesen zwei üblen Typen, kurz danach von der Polizei abgeführt. Und was dann im Polizeiauto auf sie zukommt, hätte Laura nicht für möglich gehalten. Was tut man doch nicht alles, um die eigene Weste rein zu…

Una història imaginària que relata els darrers anys del Dream Team, una de les millors èpoques de la història d’un club de futbol durant la qual van coincidir, plegades, les millors figures futbolístiques estrangeres del moment.

Què van dir, en el seu moment, alguns crítics literaris respecte el llibre (que no es va arribar a publicar mai)?

Pel que fa a la narració i l’obra en general: «La narració flueix amb una gran riquesa de detalls i moments realment ben definits, i podríem afirmar que el personatge principal, l’Antonina, es va transformant de cara al lector en un personatge cada cop més i més entranyable [...]. És una novel·la que ens parla de les relacions de poder, poder manifest, explícit i real, però també alhora latent, implícit i no tangible [...]. La forma que es dóna al relat és onírica, sense linealitat, barrejant el temps, combinant realitat i fantasia, fins i tot utilitzant certes llibertats sintàctiques que acaben de donar el to expressiu adequat a aquesta mena de deliri».

Llibre il·lustrat amb 29 dibuixos originals elaborats amb el programa Paid de fa dinou anys, actualment classificats, dins del gènere, com d'estètica kitsch.

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $0.00. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «L'últim fitxatge de la temporada»:

Download MS Word:

fb2-ebook-l39250ltim-fitxatge-de.doc

Download Papyre FB2:

fb2-ebook-l39250ltim-fitxatge-de.fb2