Close

November 30 , 2009

Als geen ander

Overview

Een eerste liefde raakt je altijd tot in de kern van je wezen. Maar alleen de meest wezenlijke liefde verandert je leven voor altijd.
Devorah is een lief meisje dat nooit is afgeweken van haar strenge chassidische opvoeding. Jaxon is een grappige en slimme nerd die zich nooit gemakkelijk heeft gevoeld in de buurt van meisjes. Ze hebben hun hele leven doorgebracht in Brooklyn aan weerszijden van dezelfde straat. Hun paden hebben elkaar nooit eerder gekruist... Tijdens een orkaan stranden ze samen in een lift, waar het lot ze geen andere keuze laat dan een verbinding aan te gaan. Hoewel hun relatie ten strengste verboden is, spreken Devorah en Jax in het geheim met elkaar af en riskeren ze alles om samen te kunnen zijn. Maar hoe ver kunnen ze gaan?

Download LIT

Read also

Handbook on Counseling Youth

Thoroughly researched, this easy-to-use handbook is designed to help parents, teachers, pastors and youth workers guide today's young people through the minefields of adolescence. From simple challenges to major crises, this book will equip adults to help youth cope with situations involving emotional issues, abuse, addictions, family issues,…

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $12.29. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «Als geen ander»:

Download MS Word:

download-LIT-txt-xml-e-book-als-geen-ander.doc

Download Microsoft Reader (LIT):

download-LIT-txt-xml-e-book-als-geen-ander.LIT

Download TXT:

download-LIT-txt-xml-e-book-als-geen-ander.txt

Download XML Book:

download-LIT-txt-xml-e-book-als-geen-ander.xml