Close
Home » Fiction & Literature » Brátán Erzsébet » A túlvilág érintése

June 30 , 2008

A túlvilág érintése

Overview

Az emberek ismernek, tudják, milyen vagyok, ezért sokan bizalmukba avattak és megosztották velem „túlvilági” élményeiket. Elmesélték, ha tapasztaltak olyasvalamit, ami számukra is megdöbbentőnek, hihetetlennek tűnt.
Olykor-olykor megnyugtattam őket, többek között arról, hogy eltávozott szeretteink nem akarnak minket bántani, nem kell félni tőlük, valamint egy piciny energiadarab örökre velünk marad belőlük, tovább élnek bennünk, a gondolatainkban és a szívünkben. 
Történeteimben olyan esetek szövődtek élhető novellákká, amelyekben az itt maradt hozzátartozók megérezték eltávozott szeretteik szellemlétét, asztráltestét a mi fizikai síkunkon, esetleg valamilyen formában saját maguk tapasztalták meg a túlvilág létezését.
Amikor hozzátartozónkat veszítjük el, sokkal érzékenyebbé válunk a szellemvilág üzeneteire, ha addig nem hittünk, attól fogva már tudjuk, hogy van élet a halál után, a túlvilág létezik. Mégis, talán soha sincs akkora szükségünk velünk élő embertársaink megértésére, támogatására, mint olyankor. Amíg gondtalan élünk, és szeretteink közül senki sem távozik, nem is gondoljuk, mennyire közel vannak hozzánk az után is, és mennyire érezhetőek, ha figyelünk a jelekre.
Ha pedig mi magunk jutunk át, még ha csak egyetlen pillanatra is, az mindig maradandó nyomot hagy bennünk örökre, míg itt a Földön élünk…
Minden egyes fejezet valóban megtörtént eseten alapul, a név és a helyszín megváltoztatásával.

Download txt

Read also

Az utolsó történet

Vince apó vállalta az elesett édesanyja ápolását, s mint tőle tanulta, minden nap friss vizet merített a kristálytiszta patakról, friss virággal díszítette a szobáját, azt főzött enni, amit szeretett.   S még azt a…

Show more...

How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $2.14. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register

After that you may download book «A túlvilág érintése»:

Download MS Word:

digital-book-LRF-MBR-a-t250lvil225g.doc

Download Sony BookReader:

digital-book-LRF-MBR-a-t250lvil225g.LRF

Download MobiPocket:

digital-book-LRF-MBR-a-t250lvil225g.MBR